kızlar aranızda drilling yintemini deneyen ve hamile kalan varmı pko lularda uygulanıyomuş ve yüzde elli gibi bi başarısı varmış ancak benim dr um enver kurt karında yapışıklık olabilir diye pek önermedi
ama diğer yandan bir arkadaşım bu yöntemle bir ayda hamile kaldı çocuğuna kavuştu
sizden tecrübesi olanlar var mı
bendede pko vardı banada laporoskopi dendi ben olmak istemedim dr ozaman mutlaka zayıfla dedi 6 ayda 15 kilo verdim ve şuan ultrasonda pco görüntüsü yok oldu ve adetlerimde çok düzene girdi
o aşamaları geçtim 2 negatif aşılamam var bu ay tüp bebege başlıcam sebebsiz infertilite deniliyo histereskopi bile oldu temiz çıktı ben kilo verince her yönden cok rahatladım
merhaba hanımlar, bende genç kızlığımdan beri pco liyim. çok zayıftım 43 kg. tedaviye başladım 15 kg. aldım. şimdi yine vermeye uğraşıyorum. yani zayıfkende kiloluykende olmadı çocuğum. neyse uzatmayayım bana da laparoskopi dedi dr. ama olmadım. başka bir yerde 2 tüp bebek yaptırdım tutmadı. (daha önce de 3 klasik ovilasyon 3 aşılamam var). şimdi gidip olucam. yumurta kalitesini arttırıyo diye dedi doktor. bende yumurta rezervini azaltır diye duydum korkuyorum ama olucam galiba... Allah hepimizin gönlüne göre versin.