Hadi bakalım başlayalım.
Arkadaşlar doktorumu seçtim Ankara başkent hastahanesi Mehmet Göğşen Önalan.
Fiyatlar uçuk değil Ayrıca en önemlisi doktorumu beğendim. Hasta psikolojisine önem veren sorduğunuz her soruya hiç suratını asmadan güler yüz ile cevap veren biri. Laparoskopiden önce histereskopi oldum çünki eski histereskopim olalı baya oldu tekrardan kendi görmek istedi doktorum, bi çöküklük varmış rahmimde onu düzeltmiş başka bir sıkıntı çıkmadı sonucunda. Dört gün sonrada laparoskopi ile abdominal serklajım yapıldı. Giriş ve çıkış sürem arası üç buçuk dört saat. Refakatçim yoktu gerekte kalmadı hasta bakıcılar zaten herşeyim ile ilgilendi. İnanırmısıız uyanmamdan bu yana kayda değer bir ağrım olmadı ertesi günü çıkıp rahatça evime geldim ki benim evim ankadarada olmamasına ragmen, beni engellemedi. İlk bir kaç günden sonra günlük işlerime devam ettim bir kaç gün bekleme sebebim kendi isteğimle, yattım dinlendim fırsat bu fırsat. laparoskopi olalı iki hafta oldu dikişlerim halen düşmedi. Hiç ağrı kesici kullanmadım maşaallah deyin, tüp bebek tedavisine geçmek için iki kez agdet görmem gerekli imiş. duphastona devam Allah şer kapılarını kapatsın hayır ve mutluluk kapıları açsın...