laparoskopi

mzuhal

Yer Gök Dua İle..........
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
1.328
130
163
Yozgat
arkadaşlar mrb.
ben 3 sene önce dıs gebelikten ameliyat oldum
tüplerim alınmadı hamilelik olmadı bu sürece kadar
tedavilerim oldu hap iğne rahim filmi bitkisel kürler herseyi denedim hamile kalamdım
ameliyattan bu zamanda karnımın alt kısımlerında ağrılarım var lekenlenmem uzun sürüyo adeettn önce ve sonra devam ediyo ara ara kanamam da oluyo
laparoskopi yaptırmayı düşünüyorum dr önerierinizi nerde yaptırabileceğimi söyler misniiz
benim gibi olan bu süreci geçirmiş arkadaşlarımdan bilgi istiyırom
şimdiden teşekkürler

arkadaşlar mrb.
ben 3 sene önce dıs gebelikten ameliyat oldum
tüplerim alınmadı hamilelik olmadı bu sürece kadar
tedavilerim oldu hap iğne rahim filmi bitkisel kürler herseyi denedim hamile kalamdım
ameliyattan bu zamanda karnımın alt kısımlerında ağrılarım var lekenlenmem uzun sürüyo adeettn önce ve sonra devam ediyo ara ara kanamam da oluyo
laparoskopi yaptırmayı düşünüyorum dr önerierinizi nerde yaptırabileceğimi söyler misniiz
benim gibi olan bu süreci geçirmiş arkadaşlarımdan bilgi istiyırom
şimdiden teşekkürler

yok mu kızlar laparoskopi olan
yaptıracak olan

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 4 senedir evliyim ve hala bebegim yok 3 ay önce laparoskopi oldum..

FULYA, BAHÇECİ .DR.DOÇ GÜRKAN ARIKAN KESİNLİKLE

Bu galiba enerjinin tutup tutmaması bende Gürkan beyin hastasıydım ama bazı sorunlar yaşadık . 2 defa sinirden ağlattı beni en sonunda da transfere 5 gün kala onunla devam etmek istemediğimi söyleyip doktorumu değiştirdim.

Kızlar size bişey sormak istiyorum üç kere hamile kaldim ve ucunde de kese görünmeden düştü butun testlerim yapıldı ama bir sorun çıkmadı rahim filmi falan temiz bugun doktor hiperaskopi ve Laparoskopi yapalim bakalim bi sebebi var mi dedi . Bilemedim yaptirsam mi ki ya

Back