- Konu Sahibi saadetozgur
-
Korkma cnm bende ayni senin gibi 8cm lik kistimi aldirdim laparoskopi ile ameliyattan sora 1-2 gun kaliyosun hastanede gobek bolgende 3tane deligin oluyo:)tabiki zorluklari war ama acik bir ameliyata gorede cok rahat bi sure yatip kalkarken agrilarin olucak bide en kotu yani doya doya gulemiceksin gulerken oksururken ve hapsururken agrin oluyo ama bunlarin hepsi 1hafta sora rahatsin baska mrk ettigin bisey warsa sorabilirsin cnm epey tecrubeliyim 2kere basimdan gecti
selam canım..ben 3 yıl ameliyat sözünü dinlemeyip daha sonra her şey ilerdledikten sonra ameliyat olan biriyim vee benim sol yumurtalık tamamen alındı..laporoskpiden açık ameliyata dönüldü çünkü bu 3 yıl boyunca yapışıklıklar artmış.ameliyattan 5 ay sonra kendiliğinden hiç bir ted.vs.olmadan gebe kaldım.hiç korkma ve ameliyatını ol..herşein hayırlısını dile çook geçmiş olsun..
evet canım hiç bir şey yapılmadı hiç bir tavs.vs.yok benim dr biraz rahat biriydi.ameliyat yaptı gönderdi.sanırım enfekte yer gidince diğer yumurtalık daha verimli oluyor.birde o dönem kafama pek bir şey takmamıştım rahattım ağrılarım geçti falan diye.Hiç korkma önemli olan o hasta yerden kurtulman kendine iyi bak , iyi beslen ,kafana bir şey takma hayırlısyla herşey olur canım.çok geçmiş olsun..Buki40 benimde sol yumurtaligim alindi ama bekarim korkuyorum ilerde cocukta sorun olurmu diye sana hicbir tedavi uygulanmadimi yada doktorun ne tavsiyelerde bulundu bnm doktorumda korkmamami soyluyo amaelde degil
canım ben bir çok özel hastaneye gittim en son gittiğim özel hastanedeki doktor beni halkalıdaki kanuni sultan süleyman hastanesine yönlendirdi.Merhaba ben yeni üye oldum, 5 cm miyom olduğu tespit edildi. Sgklıyım (çalışan),İSTANBUL DA, laporoskopi yaptırabileceğim, sgk nın geçtiği iyi bir doktor -hastane biliyorsanız yönlendirebilir misiniz...Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?