slm arkadaslar ben hamile kalabilmek icin cok tedavi oldum, yumurtalarimi büyütmek icin igne kullandim, doktorumun dikkatsizligi yüzünden sol tarafimda kist olustu, hamile oldugumda, dis gebelikten süpelenince, sorun cikinca hastanede ögrendim, meger bende kanayan kist varmis cokda agri yapiyordu, sol bacagima vuruyordu kasiktan dayanilmaz bir agriydi. laporoskopi yaptilar ama sizin bildiginiz gibi kisti almiyorlar sadece balonu nasil patlatiyorlar aynen öyle kisten delik aciyorlar. ve kendisi kücülüyormus. benimde agrim gecmeseydi yumurtaligimi alicaklardi ama ben karsi ciktim. sadece sag tarafinla hamile kalabilirsin dediler. cok sükür sol kist yok oldu. bu arada bebgimde rahim agzinda oldugu icin düsükte yaptim, kürtas oldum malasef. simdi sag tarafimda 5 cm kist var ama hic agrisi yok doktor zararsiz diyor. korunma hapi kullaniyorum. laporoskopi icin bizim burda lavma yapmiyorlar. ilk 3 gün den sonra kendini toparliyorsun saten, ameliyatinin 5. günü dikislerini aliyorlar ve bantsiz geziyorsun. karnin cok sis oluyor gazdan dolayi hepsi 1 hafta sürüyor.