• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi

Merhaba ağrınız oldmu acaba ameliyat sonrası neler yaşadnız ? Bide bu pis kanın çıkması için dren takıolarmış size takıldımı ?
Herkesin bünyesine göre değişkenlik gösteriyor canım. Aynı gün ya da 1 gün sonra çıkanlar varmış. Beni 3 gün yatırdılar. Ameliyat sonrası ağrı çok olmuyor. İlk aşamada hareket zorluğu oluyor bir hafta. Kanın çıkması için birşey takmadılar bana.

Herkesin bünyesine göre değişkenlik gösteriyor canım. Aynı gün ya da 1 gün sonra çıkanlar varmış. Beni 3 gün yatırdılar. Ameliyat sonrası ağrı çok olmuyor. İlk aşamada hareket zorluğu oluyor bir hafta. Kanın çıkması için birşey takmadılar bana.
İnş banada takılmaz o şeyden çok korkuyorum 🙈 siz nerde oldunuz doktorunuz kimdi

Üç günden sonra ağrısı geçti canım. Yok takılmadı pis kan derken? Dren ne?
Boru gibi bişeyle çıkıosun ameliiyattan içerdeki pis kan çıksın die bırakıolarmış sonra çıkış yaparken çıkartıolarmıs inş bende atlatırım çok çabuk 😓

Merhabalar.bende cumartesi günü dış gebelik sebebiyle laparoskopi oldum.dün taburcu oldum ama bugün eve fazla yüklendim galiba,şuan sancılar içinde yazıyorum.kişiyr göre değişyor demekki.merak ettiğim,nekadar sonrasında adet düzene giriyor acaba?birde çok hafif kanamam var normalmiki?tşk

Back