• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi

Ben olmuştum ağustosun 5 inde histeroskopi ve laporoskopi ikili yapıldı rahimde perde aldırdım bi gece kalip ciktim cok agir bi ameliyat değil ne icin olucaksin bilmiyorum ama simdiden gecmis olsun 😊

Laparoskopi oldum bende zararı var mı diye çok korkuyorum uyuyamıyorum geceleri keşke yaptırmasaydım diyorum hiçbirşey çıkmadı bende sadece yarım perde varmış histereskopi ve laparoskopi beraber yapıldı. Başarısız tüp bebekten sonra yapıldı. Laparoskopi ye ne gerek vardı bilemiyorum..

Hayir malesef. Sana umut olmak isterdim ama hala beklemedeyim
Merhaba bişi sorcaktım laporoskopi ameliaytı oldum tüplerim alındı ve bu tüpler patolojiye gitti anlarmısınız çıkan sonuçtan

Eklentiler

• BD8412DF-7141-4D61-A5F4-D4421B17699B.png
    BD8412DF-7141-4D61-A5F4-D4421B17699B.png
    354,5 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba bişi sorcaktım laporoskopi ameliaytı oldum tüplerim alındı ve bu tüpler patolojiye gitti anlarmısınız çıkan sonuçtan
Okudum dikkatlice yardimci olmak isterdim ama bu benim anlayabilecegim bisey değil sanirim insallah sorun yoktur cok gecmis olsun bu arada isminiz çıkmış belki dikkat etmemissinizdir soylemek istedim

Back