Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüplerim de sıvı varmış onun için olcam tüp bebek içinBen olmuştum ağustosun 5 inde histeroskopi ve laporoskopi ikili yapıldı rahimde perde aldırdım bi gece kalip ciktim cok agir bi ameliyat değil ne icin olucaksin bilmiyorum ama simdiden gecmis olsun![]()
Geçmiş olsun simdiden insallah guzel sonuc alirsinTüplerim de sıvı varmış onun için olcam tüp bebek için
Aminn canım inş senin varmı bebişGeçmiş olsun simdiden insallah guzel sonuc alirsin
Çok basit bi ameliyat aynı gün taburcu olursun inşallah geçmiş olsun simdidenTüplerim de sıvı varmış onun için olcam tüp bebek için
Yok daha canim bu ay denemeye basladik adetime de az kaldi insallah vardir :)) senin ilk mi olcakAminn canım inş senin varmı bebiş
Tşk ederim canım inş yaaÇok basit bi ameliyat aynı gün taburcu olursun inşallah geçmiş olsun simdiden![]()
Evwt benşm ilk olcak allahın izniyle bakalım hayırlısı nerdesin pekiYok daha canim bu ay denemeye basladik adetime de az kaldi insallah vardir :)) senin ilk mi olcak
Isparta dayim ben hayirlisi tabi allah kimsenin kucagini bos birakmasinEvwt benşm ilk olcak allahın izniyle bakalım hayırlısı nerdesin peki
Amin canım yaaIsparta dayim ben hayirlisi tabi allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Sonra hamile kaldın mı canımBen olmuştum ağustosun 5 inde histeroskopi ve laporoskopi ikili yapıldı rahimde perde aldırdım bi gece kalip ciktim cok agir bi ameliyat değil ne icin olucaksin bilmiyorum ama simdiden gecmis olsun![]()
Hayir malesef. Sana umut olmak isterdim ama hala beklemedeyimSonra hamile kaldın mı canım
İnsallah olacak canım kaç ay oldu laparoskopi olalıHayir malesef. Sana umut olmak isterdim ama hala beklemedeyim
Insallah ya hepimize nasip olsun Agustos Da oldum bi ay bos gecti 3 aydir da deniyoruz ama daha bisi yokİnsallah olacak canım kaç ay oldu laparoskopi olalı
Merhaba bişi sorcaktım laporoskopi ameliaytı oldum tüplerim alındı ve bu tüpler patolojiye gitti anlarmısınız çıkan sonuçtanHayir malesef. Sana umut olmak isterdim ama hala beklemedeyim
Okudum dikkatlice yardimci olmak isterdim ama bu benim anlayabilecegim bisey değil sanirim insallah sorun yoktur cok gecmis olsun bu arada isminiz çıkmış belki dikkat etmemissinizdir soylemek istedimMerhaba bişi sorcaktım laporoskopi ameliaytı oldum tüplerim alındı ve bu tüpler patolojiye gitti anlarmısınız çıkan sonuçtan
Merhaba ağrınız oldmu acaba ameliyat sonrası neler yaşadnız ? Bide bu pis kanın çıkması için dren takıolarmış size takıldımı ?Geçmiş olsun bende geçen ay oldum.