Laparoskopi yardım lütfen

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar dış gebelik geçirdim değer 10000 leri geçmişti sol tüpüm tamamen alındı 4 gün önce 2 gündür kendim ayağa kalkıp işlerimi görebiliyorum ama sol tarafımda değişik bi ağrı var hala bu ağrı normal mi bu arada ağrı kesici kullanmıyorum ilk defa bi ameliyat geçirdim basından geçen varsa aydınlatır mı beni

Bu ameliyati gecirmedim lakin daha 4 gun olmus agri olmasi normal gbi geldi yinede doktorunuza danisin en dogru cvbi o verir.cok gecms olsun

Ben gecirdim ve 1 hafta kendime gelemedim agri kesici içmeden dura biliyorsanız çok agriniz yok bu agrilarda normal siz yinede doktorumuza danışın

Ben gecirdim ve 1 hafta kendime gelemedim agri kesici içmeden dura biliyorsanız çok agriniz yok bu agrilarda normal siz yinede doktorumuza danışın
Evet ağrı kesici içmeden duruyorum ama sol tarafta baya bi ağrım var tabi duramayacak kadar değil yürürken solum ağrıyo merak ettim yaşayan varsa süreci nasıl geçirdiler merak ettim

Merhabalar BENDE DIŞ GEBELİK AMELİYATI GECIRDIM 35 GÜN ÖNCE BENİM HALA KARIN SISLIGIM INMEDI NORMAL MI BU ACABA SIZIN NASIL OLMUSTU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…