• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi yaptırmalı mıyım

annelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
39
0
36
Kocaeli
1,5 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor , klomen ve ovitrella tedavisi gördüm , bugün rahim filmi çektirdim , sol tüpüm tıkalı çıktı doktor laparoskopi yaptırmamı söyledi, sizce yaptırmalımıyım , daha önce laparoskopi yaptırıp hamile kalan varmı , lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız..

bence yaptırmalısın,ama çok usta ellerde....laparoskopiyle film ve muayenelerde görülemeyen sorunlarda tespit ediliyo ve aynı zamanda tedavi şekli olması işin iyi tarafı..ben oldum ve poliplerimin olduğunu bilmiyordum,onlar alındı..endometriozis vardı temizlendi..2 ay sonra hamile kaldım..kalp atımı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım,ama doğal yoldan olabileceğini öğrenmiş olduk ve tüp bebek işini rafa kaldırdık..

gülem verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim , aklım çok karışıktı birazda korkuyorum ya
haydi kızlar cevaplarınızı bekliyorum..daha yazan yokmu kızlar ya

arkadasım kesınlıkle laparoskobı yaptırmalısın bak basımdan gecen bı olayı anlatıyım 1 sene once hsg cektırmıstım sol tupum tıkalı cıktı ve benım cok psıkolojım bozuldu zaten cocugumuzda olmuyodu ve sebebını bu olarak goruyodum sonra doktorum laparoskobı yapalım dedı kıstımde vardı 3cm boyunda onuda aldırdım ve bemın ıcın en onemlısı olan hamd olsunkı tupum tıkalı degılmıs kendımı kastıgım ıcın fılmde oyle cıkmıs buarada ozelde 4,5 mılyar arası degısıyo

defnecim bugün doktorumla konuştum özel hastane bide 1.350 falan tutar dedi inşallah benimkide kasmaktan öledir çünkü çok sancılı bi operasyondu

ben tıp fakültesinde oldum..prof yaptı..muayene ve operasyon toplamı 800 ü buldu..bana kalırsa bu işler için tıp fakültesinde başlayın..

ben özele gidiyorum hastanedende çok memnunum hele doktorumdan daha memnunum bundan önce 3 doktora gttim hiçbiri bişey anlamadı tıp fakültesinde 800 se ben özelde çok uygun yaptryom ozaman 1350 ye bide doktorum tıkanıklığı kisleri miyomları falan alcak işallah hepimizin emekleri karşılığını bulur artık birinin kucağinda bebek görünce içim gidio işallah bizlerede ALLAH ım nasip eder

insallah senınde kendını kasmaktan tüpün tıkalıcıkmıstır canım.burada evet bencede sen ozelde cok uygun fıyata yaptırıyosun.hayırlı sonuclarla cıkarsın ınsallah laparoskobıden.

Back