2009 da beri buraya kimse ugramiyor anlasilan. ben yine de bir cevap veren olur diye soruyorum. doktorum bana hsiteroskopi ve laparoskopi kombine ameliyet onerdi bunun icin izmir cinarlida 2700 fiyat soyledi. bu normal bir fiyat midir? yoksa sansimi baska bir yerde mi denemeliyim?
arkadaşlar 1 hafta sonra laporoskopi olacağım acaba bu ameliyat öncesi lavman yapılıyormu lütfen acil cevap verin lütfeeeeeenn
merhaba arkadaşlar...
hsg çektirdim...4 gün önce....ağrısı az acısı yok...ben biraz nazımdan bağırmıştım ama dayanılmayacak gibi değil...korkmayın derim...
tüpler açık çıktı ama doktor "rahmin kalp şeklinde ortada zar olabilir,laparoskopi yapmalıyız" dedi..
ama 2 ay sonraya olabileceğimi söylediler...2 adet geçmesi gerekiyormuş üstünden...
şart mı anlamadım???:uhm:
4 düşüğüm var beklemek beni delirtiyor...bekleyin diyip duruyor bütün doktorlar...
özel tüp bebek merkezine gitsem adamların bekleteceği falan yok hemen müdahale ederler de çooooook para
kime sorayım bilemiyorum ki???:uhm: bilmiyorumkismile
canım nasıl bişey bilmiyorum ama Allah sabrını versin sonucu iyi olsunda herşeye razıyız demi yerimseniben Rabbim yardımıcın olsun boll şanss :)selam kızlar ben de 3 gün önce hsg çektirdim, 10-20 saniye sürdü allah tan daha fazla sürsydi ölürdüm herhalde.
Sağ tüpüm tıkalı çıktı laparoskopi olacam adetim biter bitmez korkuyorum
ondan sonra tekrar hsg ve aşılama olmadı tüp bebek offfff(
laparoskopiden korkuyorum ama
selam kızlar ben de 3 gün önce hsg çektirdim, 10-20 saniye sürdü allah tan daha fazla sürsydi ölürdüm herhalde.
Sağ tüpüm tıkalı çıktı laparoskopi olacam adetim biter bitmez korkuyorum
ondan sonra tekrar hsg ve aşılama olmadı tüp bebek offfff(
laparoskopiden korkuyorum ama
bende rahim filmiçekilcem kızlar yrn. aneştezili.bilgişi olan varşa anlatşın naşıl bişey.çokmu acı oluyo.hişşediliyomu
laparoskopi yaptıran varmı.bana acı verip vermediğini yazarmısınız.anesteziyle yapılıomu acaba.lütfen cvp bekliom
arkadaşım korkulacak birşey değilmiş inanki, ben geçen hafta laporoskopi ve histeroskopi olddum. uyuyup, uyanıyorsun hiç birşey hissetmiyorsun. sadece 2 gün biraz kasıklarımda ağrım oldu, ilk gün kalkıp tuvalete gittim, üstelik benim iki tüpümüde aldılar. rahimdende miyom aldılar. karında ve rahimde yapışıklık vardı açtılar. yani bende çok tamirat vardı. ona rağmen çok çabuk iyileştim. sadece toplamda 4 dikişim vardı. sağ ve sol kasıkta birer tane, göbek deliğinin altında 2 tane. kağıt kesiği gibi acıdı sadece.
yalnız ameliyattan sonra gazın oluyor, mutlaka kalkıp yürümek lazım çok rahatlatıyor.
ben daha önce açık miyom ameliyatı olmuştum, inanki onun yanında bu hiçbirşeymiş. ehil bir el yapması çok önemli ama... iyice araştırıp öyle karar ver.
şimdiden geçmiş olsun.