• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi sonrası karın şişliği

rengaarenkk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
3
0
16
34
Laparoskopi ameliyati olanlar lutfen yardim. ameliyat için karın boşluğuna verilen gazdan nasıl kurtuldunuz. bol bol yürüyorum ama 5 gündür hiç çıkaramadım. bağırsakta sorun yok karın boşluğundaki çıkmıyor .

Laparoskopi ameliyati olanlar lutfen yardim. ameliyat için karın boşluğuna verilen gazdan nasıl kurtuldunuz. bol bol yürüyorum ama 5 gündür hiç çıkaramadım. bağırsakta sorun yok karın boşluğundaki çıkmıyor .

Öncelikle geçmiş olsun.Yaptıranlardan duyduğum kadarı ile 2-3 hafta olabiliyormuş bu tarz karın şişliği..O yüzden çok fazla endişelenmeyin.Bol su için.Yeşil çay ,kiwi nin olumlu etkisi olduğuda söyleniyor..Deneyebilirsiniz...Ama şişliğe bulantı,kusma yada başka bir sorunlu durum eşlik ederse o zaman mutlaka doktorunuza danışın..

Valla benim neredeyse hiç olmadı ama olması normalmiş. Olabildiğince yürüyün ayağınızı sırtınızı sıcak tutun. Vüzut yavaş yavaş atacaktır.

Bende aynı ameliyattan oldum ilk uyandığımda boyun bölgem göğüs kafesim çok kötü agriyodu gün geçtikçe ağrıda azaldı bir hafta da geçer korkacak bisey yok canım

Back