Laparoskopi sonrası gebelik

Seco1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
93
57
3
35
Daha onceki konularimda acmistim... gecen yildan beri cikolata kisti ile ugrasip artik en son care laparoskopi amelyati idi. Aralik ayinda amelyatimi oldum ve amelyat sonrasi herseyim normaldi yumurtaliklarim yumurtlamam adet dongum herseyim normaldi rezervilerimde normaldi. Amelyat rezerviyi dusuruyor diyenlerin aksine gayet te iyiydi diyebilirim. Doktor araliktan hazirana kadar bekleyelim herseyin normal dogal olacagina inaniyorum demisti ve ocakta iyisme surecimi tamamlayip biz hemen baslafik subatta adet oldum halbuki amelyat olali 2 ay olmus daha ic dikisler anca iyilesmis etmis ama sabirsizlik istek herseyo yok saydiriyor demekki. Mart ayina geldik adet belirtilerim basladi 16tsinda olmam gerekiyordu tum belirtilerim adet gibi oyle gogusde hassasiyet yok cok idrar gelir yok uyku olur felan hicbiri olmadi bildigin kasik agrisi adet agrisi haricinde hic birsey yoktu ve ben gittim ped aldim eli kulaginda adetimin yine diye ama 2 gun gecti ve hamileymisim okadar duygulandim okdar cok agladimki hem sevincden hem uzuntuden yaa duygularim birbirine girdi resmen amelyat sonrasi bu formda cok bakindim bu amelyati olup hamile kalan varmi diye hic rastlamamistim... umarim benim gibo bekleyen isteyen herkeze nasip olur. Formda bakinanlara benim gibi hicbirsey bulamamaktamsa bu yazi umut olsun

Hani insan gercekten belirsizlikten ne dusunecegini bilemiyor ve heseyi daha dogrusu olmasini istedigi seyleri okuyup arastirip bilimc altina kodlama yapiyor ve o kodlamalara yakin birsey yasadigimizda acaba mi dedirtiyor.. beklenyi icine girmeden gercekten bunu yapmasi güç cunku ben yapamadim hep beklenti icine girdim lakin artik yok ya tamam tup bebek yollari gpzukucek bize anlasildi diyip koyverdigimde oldu yani hatta pskolojik olarak esimle ayripmayida dusundum ve soyledim benim yuzumden yasamak istedigin seyden mahrum yasimiz ilerliyor ( 32 ) kalma kafasina girdim dusunun gerisini ve artik mart ayinin ilk haftasindan sonra biraktim takibi felan gittim ped aldim yani :) uzulmeyin , olur, allah nasip eder dert etmeyin vs vs okdar cok duydum ve okdar cok anlamsizdiki onlari soylemeleri gelde anlat isde o yuzden ben bunlari soypemiycem uzuluyor insan kafaya takiyor biliyorum ama beklenmesik anda geliyor benim gibi sacma kafalara girmeye kalkan olursa girmesin bos yere o yuzden yaziyorum.

Merhaba bende ocak ayında laparoskopi çikolata kisti ameliyatı oldum. Daha önce benim açtığım konulardada sizi görmüştüm gerçekten beni çok umutlandırdı yazdıklarınız bende ameliyattan sonra 3. Regl oldum bende gerçekten çok istiyorum hamile kalmak çocuk sahibi olmak hiç olumlu yazı görmeyince biraz umudum da azalıyor açıkcası. Sizin durumunuz daha iyiymiş sanırım ama benim birde enfeksiyon sebebiyle tek tüpüm tıkalı ve açılmayacak biyerde olduğunu söyledi doktorum. Ama kalabilirsin hamile sorun olmaz dedi. İnşallah bende artık güzel haber alabilirim bu ay gerçekten çok istiyorum kafaya takmak istemiyorum ama elimde değil düşünmeden edemiyorum. Sizin için çok sevindim bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Cok gecmis olsun. Benim te kistten dolayi amelyattan sonrada tek tupum acilmadi kist cok baskilamis acamadim demisti doktor ama hamile kalabilirsin dedi. Inşallah hamile kalir ve bekleyisini, sadece yavrunuzu kucaklamak icin olur. Okadar koyvermistimki artik tamam ya dedim olmuyor işte herkezin catir catir oluyor bnm şansima da bu dustu diye isyan eder givi konusuyordun hatta esime ayrilalim git yasamak istedigin seyi yasa bnm yuzumden baba olamama durumu yasama yaşimiz ilerliyor bile dedim o kafaya girdim artik uzuntuden olmuyor diye cok taktim mart ayinda adetimi bekliyordum gittim ped aldim ama Rabbim ol diyince oldu işte. O yuzden bu formda felan cok bakindim okudum bu amelyat sonrasi hamilelik yasayan varmi nasil oldu felan bende bulamadim ondan dolayida bu yaziyi yazdim belki bnm gibi umut olsun diye bakinan varsa okusun ve asla umudunu kaybetmesin diye. Gercekten allah verince oluyormus. Uzulme diyemem ben ne kafalara girdim cunku uzul agla icini bosalt ama umudunu yitirme asla olucak ben inaniyorum .

Çok teşekkür ederim.İnşallah bende senin gibi sevinç yaşarım bir an önce bu ay 3. Ayım maalesef bu ayda olmadı elimde değil bende isyan ediyorum olmicak galiba diyorum insan düşünmeden edemiyor psikolojimi bozdu bu konu diyebilirim o bir sonraki regl tarihine kadar çile resmen. ama hersey Allahtan hayırlısı Sizin adınıza çok sevindim umut oldunuz

M Merhaba, bende Kasım ayında çikolata kisti ameliyatı oldum sağ ve sol taraftan. Sizin kistiniz tek taraflımıydı, ameliyattan sonra amh değeriniz kaçtı acaba?

Konuşmanın ardından çok zaman geçmiş şu anda ne durumdasınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…