Daha onceki konularimda acmistim... gecen yildan beri cikolata kisti ile ugrasip artik en son care laparoskopi amelyati idi. Aralik ayinda amelyatimi oldum ve amelyat sonrasi herseyim normaldi yumurtaliklarim yumurtlamam adet dongum herseyim normaldi rezervilerimde normaldi. Amelyat rezerviyi dusuruyor diyenlerin aksine gayet te iyiydi diyebilirim. Doktor araliktan hazirana kadar bekleyelim herseyin normal dogal olacagina inaniyorum demisti ve ocakta iyisme surecimi tamamlayip biz hemen baslafik subatta adet oldum halbuki amelyat olali 2 ay olmus daha ic dikisler anca iyilesmis etmis ama sabirsizlik istek herseyo yok saydiriyor demekki. Mart ayina geldik adet belirtilerim basladi 16tsinda olmam gerekiyordu tum belirtilerim adet gibi oyle gogusde hassasiyet yok cok idrar gelir yok uyku olur felan hicbiri olmadi bildigin kasik agrisi adet agrisi haricinde hic birsey yoktu ve ben gittim ped aldim eli kulaginda adetimin yine diye ama 2 gun gecti ve hamileymisim 

okadar duygulandim okdar cok agladimki hem sevincden hem uzuntuden yaa duygularim birbirine girdi resmen amelyat sonrasi bu formda cok bakindim bu amelyati olup hamile kalan varmi diye hic rastlamamistim... umarim benim gibo bekleyen isteyen herkeze nasip olur. Formda bakinanlara benim gibi hicbirsey bulamamaktamsa bu yazi umut olsun