• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi, septum, histeroskopi

Kizlar merhaba. Bana da 2 seneden beri çift rahim diyorlardi. Martta ameliyat oldum hist ve lap. Vajina da septum varmış. Septumu henüz almadılar. 3 ay sonra pelvis Mr var sonra 1 sene sonra ameliyat. Zeynep kamil hastanesi Selçuk ayaa doktorum. Hepinize de tavsiye ederim ve sakin korkmayın. Akşamına ayağa kalkıyorsunuz. Durumlarınizi yazın. Allaha emanet olun.

merhaba ben yeni katıldım aranıza benimde iki tüpümde hsgd tıkalı çıktı dotor diğer ay adetten sonraki gün ameliyat dedi
tıkalı olupta açılan var mı ?

merhaba arkadaşlar,benim de sol tüpte sıvı birikmesi var,iki açık ameliyatım olduğu içinde laparaskopi ameliyatım zor olabilirmiş,yapışıklıktan dolayo tüplere bile belki inemeyebiliriz dedi doktor,zeynep kamil hastanesine gidiyorum,orda laparaskopi ameliyatı olanlar var mı,doktor seçebiliyormuyuz ameliyatta,bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

merhaba arkadaşlar,benim de sol tüpte sıvı birikmesi var,iki açık ameliyatım olduğu içinde laparaskopi ameliyatım zor olabilirmiş,yapışıklıktan dolayo tüplere bile belki inemeyebiliriz dedi doktor,zeynep kamil hastanesine gidiyorum,orda laparaskopi ameliyatı olanlar var mı,doktor seçebiliyormuyuz ameliyatta,bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
sıvı birikmesini nasıl anladılar canım filmdemi çıkıyor

hım ankaradasınız,evet rahim filminde solda sıvı birikmesi,sağdada hafif yapışıklıklar tespit edildi,zeynep kamil ameliyattan önce bi aşılama deneyelim dedi,sonrasında ameliyatı konuşuruz dedi

hım ankaradasınız,evet rahim filminde solda sıvı birikmesi,sağdada hafif yapışıklıklar tespit edildi,zeynep kamil ameliyattan önce bi aşılama deneyelim dedi,sonrasında ameliyatı konuşuruz dedi
inşallah olumlu olur cnm zeynep kamili bnm bazı arkadaşlarım çok met ediyor umarım sanada iyi gelir

inşallah,ikimiz içinde,bitkisel herşeyi denedim,sanırım ameliyatlarım olduğu için fayda etmedi.

inşallah cnm ben denemedim çok diyen oldu ama ben doktorada yeni başladım bliyordum tıkalı olduğunu bir tüp bebek denedim olmadı

Ben Zeynep Kamil'de histereskopi ameliyatı oldum. Murat Api doktorum. Laparoskopi olanlarla konuştum. Herkes çok memnun. Şahsen ben de çok memnun kaldım. Doktoru randevu alırken seçebiliyorsunuz

Ben Zeynep Kamil'de histereskopi ameliyatı oldum. Murat Api doktorum. Laparoskopi olanlarla konuştum. Herkes çok memnun. Şahsen ben de çok memnun kaldım. Doktoru randevu alırken seçebiliyorsunuz

Öyle mi, ben de endişeleniyorum açıkçası, ameliyatı asistanlara bırakırlar diye, ameliyat öncesi mi dıktor randevusu alınıyor, yoksa en başından beri muayene eden doktor mu ameliyat tarihi veriyor.ameliyat tarihi peki çok uzak mı oluyor, bekletmiyorlar mı, teşekkür ederim şimdiden

Öyle mi, ben de endişeleniyorum açıkçası, ameliyatı asistanlara bırakırlar diye, ameliyat öncesi mi dıktor randevusu alınıyor, yoksa en başından beri muayene eden doktor mu ameliyat tarihi veriyor.ameliyat tarihi peki çok uzak mı oluyor, bekletmiyorlar mı, teşekkür ederim şimdiden

Zeynep Kamil için randevu alırken doktor isimleri söyleniyor. Gerçi ben internetten randevu aldım orda tek tek baktım doktor isimlerine falan. Ona göre seçiyorsunuz. Ama muayene olurken ameliyat edecek doktoru görmüyorsunuz asistanları bakıyor. Ben muayenede ameliyat olmam gerektiğini söyledim. gerekli bütün tahlil sonuçları gösterdim. Ona göre ayarladılar. Adet olduğunuz gün gelin gün verilecek dendi. Adetimin bitiminde de hemen ameliyat oldum.

Çok teşekkür ederim, umarım iyi sonuçlar elde ederiz bu hastaneden,
Zeynep Kamil için randevu alırken doktor isimleri söyleniyor. Gerçi ben internetten randevu aldım orda tek tek baktım doktor isimlerine falan. Ona göre seçiyorsunuz. Ama muayene olurken ameliyat edecek doktoru görmüyorsunuz asistanları bakıyor. Ben muayenede ameliyat olmam gerektiğini söyledim. gerekli bütün tahlil sonuçları gösterdim. Ona göre ayarladılar. Adet olduğunuz gün gelin gün verilecek dendi. Adetimin bitiminde de hemen ameliyat oldum.[/QUOTE

Back