Laparoskopi, septum, histeroskopi

Jellybon_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
1.433
1.169
133
Merhba hsg cektirdim rahimde septum yada cift rahim teshisi kondu. Histeroskopi ve laparoskopi olmam gerekiyormus Binde bir kiside oluyormus, bu konuda tecrubelernz var mi.

Merhba hsg cektirdim rahimde septum yada cift rahim teshisi kondu. Histeroskopi ve laparoskopi olmam gerekiyormus Binde bir kiside oluyormus, bu konuda tecrubelernz var mi.
Merhaba çok geçmiş olsun rahimde septum yani perde histeroskopi işlemiyle düzeltilebiliyor zaten genel anesteziyle yapılıyor 1 gün içerisinde taburcu oluyorsunuz.

Çift rahim için işlem gerekmiyor diye biliyorum bende polipten dolayı histeroskopi oldum basit bir işlemdi.

Cift rahm icin islem gerekmyo dye bilyrm bende. Ama teshis koymak icin yine operasyon olmak lazimmis

İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Bende de septum yani perde var ben geçen sene histeroskopi oldum ama tam duzeltilmedi tekrar olmam gerekiyor histeroskopi ve laparoskopi doktor seçimi çok önemli çünkü her doktor yapamıyor bu islemi

Pelvik mr cekindm bend bugun ogldn sonra belli olacak. Septm mu cift rahim mi cok heyecnlym. Allah sifani versn canim

Ben de pazartesi günü histeroskopi ameliyatı olacağım. Öncelikle bu ameliyatı olup burada paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Biraz olsun sakinleştiriyor insanı yazdıkları. Tabi yine de ismi ameliyat işte. Gerginlik var. Ben size Üsküdar Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesini öneririm. Benim doktorum Murat Api. Muayene süreci, yatış işlemleri vs derken hastaneye her gittiğimde kiminle konuştuysam herkes kendi doktorundan çok memnun. Kadın hastanesi sonuçta :) Rabbim hepimize sağlık versin. Bebek isteyen kardeşlerime de en kısa zamanda evlat nasip etsin.

Gecmis olsun bend dger ay histeroskopi olcgm sadece teshis amacli, sanirim regl gunundn hemen sonra amelyat olunuyor. Tekrar gecms olsun 15 20 dk suruyormus ama iste yne de insan dusunuyor

Haklısın. Ben de bu pazartesi olacağım. Yarın akşam 8 de hastaneye yatıcam. Bakalım. Doktor 45dk sürer dedi. Benim için sorun ameliyat sırası sonrası değil de öncesi. O aşama beni çok korkutuyor.

Biliyor musun, böyle korkularından biran sıyrılınca, aslında hiç korkulacak bir yanı olmadığını fark ediyorsun. Düşünsene insanlar ne ameliyatlar oluyorlar. Ne riskli ameliyatlar geçiriyorlar. Tabii ki bununda riski var. (Hayatta risksiz ne var ki?) Ama bence korkmamalıyız.

Aslinda haklisin hem morel de onemli. Hamile olunc dusuge bile nedn oluyor sukur erken teshis. Hakkmzda hayrls

Merhaba durumumuz tam olarak aynı bende 20 gün sonra olacağım. Siz yaptırdınız mi durumunuz nasıl.

kızlar korkmayın. ben de sizin gibiydim. 29 şubatta oldum. hiç korkulacak bir şey değil. okadar basit bir işlem ki, anesteziden uyanınca ağrınız bile olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…