• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi olanlar ltfen yardmm,,

çok tşrler evet mantar olmuştum idrar yolu enfeksiyonunyla karışmıştı 3 dr gittim ve nihayetinde geçti evet eşimede krem verdi ikimiz kullanacağız birde bana fitil verdi ama şuanda kullanamıyorum adetli olduğum için aslında kullanabilirsin dedi öleykende ama tiksindiğimden yapamadım..bakalım 10 gün mü ne kaldı 15 inde yatış 16 sında ameliyatım amelyat sonrada bir gün yatırırlarmı bilmiyorum..yanlız beni endişelendiren dr kabı<lık problemim olduğunu sölemeyi unuttum inş bir problem yaratmaz tekrara gşrz ablacığım kib aeo by

neden bu kadar kafana takıyorsun takma kafana bu kadar .evet gaz problemi oluyor ancak zamanla atarsın.benim başımdan o kdar çok şeyler geçtiki rahim filmi dedi doktor gittim yarım saat masada kaldım.mahvoldum canımyandı demesinmi tüplere ulaşamadık laparoskopi ordan kalktım onuda oldum allaha şükür açılmışta ha gaz oluyor ancak zamanla atıyorsun.sen kaç yıllık evlisin.
Merhaba ben daha yeni katıldım size bikacbisey sorabilirmiyim

Herkese merhaba ben 2.5yıldır evliyim hic korunmadım ama gebelikde olusmadı dr.gittim muayne etti hersey normal dedi ilac kullandım serephone catlatma ignesi vurundum yine gebelik olusmadi adetlerim cok duzenli doktoru degistirdim ikinci doktor hsg cekmemiz gerekiyo dedi anestezi almadan hsg cektirdim sol tupumun kapali sag tarfin acik oldugunu soylediler igne tedavisiyle gebelik olur dediler yasiniz genc ilacda kullanabilirsin ama kesin cozum igne dediler gonal f kullandim bi yumurtalik olusdu yine catlatma ignesi vurdular ve malesef yine gebelik olusmadi simdi yine doktor degistirdim buda laporaski dedi cok korkuyorum benim gibi olup hamile kalan varmi acil yazin lutfen

Back