Laparoskopi olanlar ltfen yardmm,,

_baby_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
108
3
96
37
İstanbul
ben daha öncede bahsetmiştim eski üyeler tahminen bilirlerhsg çekildim ve 2 tüpümünde tıklaı olduğunu öğrendim ve dün araştırma hastanesine giittim ve laparoskopi ameliyatı olacaksın dediler bugünde anestezi için baı tahliller yapıldı salı günü öğleden sonra sonuçları alacağım ve ameliyat günü verecekler merak etiğim hastanede yatan varmı,kaç saat sürüyor tüplerin açılması,daha sonra ne gibi problemler oluşuyor,ve hmen hamile kalınabiliniyor mu çokk korkuyorum ve bir o kadar da heyecanlıyım bebeğime biraz daha yaklaştığımı hissedince..lütfen cvp yazın çok ihtiyacım var....

slm canm öncelikle geçmiş olsun.bende bundan 3 yıl önce oldum.kolay bir ameliyat korkma daha doğrusu doktorlara göre ameliyat dahi değil yarım saat ya sürüyor ya sürmüyr ben hastanede 1 gece kalmıştım.sabahta çıkmştık zaten. benimde tüpler tıkalıydı allaha şükür açılmıştı şimdiden geçmiş olsun canım sormak istediğin bişey olursa srabilirsin allaha emanet ol.kaydirigubbakcemile3

anladım çooook sağolll seminyaa peki hamil kalbildinmi ameliyattan sonra???ilaç falan yada serum veriyolar mı ağrı kesici falan gibi,dikiş oluyormu şimdiden çoook tşrler ederimm ....hihoyyyt a.s.

anladım çooook sağolll seminyaa peki hamil kalbildinmi ameliyattan sonra???ilaç falan yada serum veriyolar mı ağrı kesici falan gibi,dikiş oluyormu şimdiden çoook tşrler ederimm ....hihoyyyt a.s.

canım. benim eşimde sperm hareketsizliği var.tüp bebek yaptırmıştım onunla hamile kaldım ama maalesf bebeğimi kaybettim.serum oluyor ağrı kesici sadece göbekten birde kasıktan yapıyorlar ameliyetı zaten kasıktaki nokta kadar göbektekide 3,4 dikişlik yani korkma senin sorunun neydi .herşey yoluna girer inşllh.kaydirigubbakcemile3

benim sorunum kendimle seminya eşimin normal değerlerinin hepsi 2 tüpümde tıkalı o yüzden hamile kalamıyorum o yüzden ameliyat olacağım senindemi 2 tüpün tıklalıydı??b arada cvpların için çoookkk tşrlerr

hıı anladım. yok benim sadece tek taraflıydı.ama laparoskopi olduktan sonra sorun kalmıyor açılıyor allahın izniyle.geçmiş olsun.

yani ben daha mı uzun kalıcamm mafoldumben inş açılır da bari acılarıma değer sonradan gaz problemi falan oluyormuş doğrumu dr belli bir müddet korunun diyormu şayet bende hamile kalmassam açıldığında ben de tüp bebek yapılacak başka hiç bir şansım yokmuşş çook korkuyorumm çook tuhaff hisler içindeyimm tarifi çook zor sırf o yüzden eşimletemasa bile girmek istemiyorum kendimi çok yorgun,bitkin,çaresiz hissediyorum psikolojim tamame alt-üst oldu yaa

neden bu kadar kafana takıyorsun takma kafana bu kadar .evet gaz problemi oluyor ancak zamanla atarsın.benim başımdan o kdar çok şeyler geçtiki rahim filmi dedi doktor gittim yarım saat masada kaldım.mahvoldum canımyandı demesinmi tüplere ulaşamadık laparoskopi ordan kalktım onuda oldum allaha şükür açılmışta ha gaz oluyor ancak zamanla atıyorsun.sen kaç yıllık evlisin.

bende rahim filmi çekildim zaten benimde ulaşamadıklarından laparoskopi olacağım 1 yıl 2 ay oldu dün..

ya ben 3 hafta içinde lparoskopi olacağım oruçta çattı oruç tutacağım ama kansızlığım var ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olurmusunuzz

kaydirigubbakcemile3
bende rahim filmi çekildim zaten benimde ulaşamadıklarından laparoskopi olacağım 1 yıl 2 ay oldu dün..

MERHABA BAYB.BEN 17 GÜN ÖNCE LAPAROSKOPı OLDUM.KENDıM HEMŞıREYıM.7 YAŞINDA BıR OĞLUM VAR 3 YILDIR KORUNMUYORUZ.BAŞTA HER ŞEY NORMALDı FAKAT AMELıYATDA TUBALARIM [TÜPLERıM ] TIKALI OLDUĞU,6 CM.ENDOMETRıOMA KıSTıM OLDUĞU ANLAŞILDI.HER ŞEY AMELıYATLA ıNŞAALLAH DÜZELTıLDı.DR. ALLAH KISMET EDERSE 6 AY ıÇıNDE GEBELıK BEKLıYOR.AMELıYATDAN KORKMA GENEL ANEZTEZı ıLE OLUYOR.GÖBEK ALTINDAN KÜÇÜK BıR KESı,BıRDE KASIK ÜZERıNDEN ıKı TANE AYRI KESı AÇILARAK YAPILIYOR ALLAHIN ıZNıYLE KORKMA BAK BEN DOĞURMAMA RAĞMEN BU AMELıYATI ıSTEYEREK OLDUM.CANINI SIKMA BANA YAZABıLıRSıN.GÖRÜŞMEK ÜZERE CANIM BENıM.alkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:
anladm sen kaç saat kaldın ameliyatta benim 2 tüpüm tıkalı idi senindemi ikisiydi bende anestezi sonuçlarımı dr gördü aslında bu çarşamba olacaktım fakat adetime denk geldiğinden yapılmıyor bir tek laparoskopi çarşamba günleri olduğundan beni adetim başlayınca çağırdı ve 6 gün falan sürüyo diğer çarşamba yapacak sanırım birde sende mi ameliyathane de oldun ben 1 senlik evliyim ve hiç korunmadığımz halde olmadı bende de 7 cm kist vardı laparoskopi yapacaklardı çocuğum olmadığı için yapmadılar ve doğum kontrol haplarıyla geçirdiler bakalım ameliyat esnasında başka şeylerde çıkarmı dediğin gibi korkum onlardna değilde gaz probleminde çok korkuyorum dr kaç gün eşinizle bir kaç gün ilişkiye girmeyin diyormu,yada korunun diye :) farkındayım çokk soru oldu ama yanıtlarsan çook sevinirim

şakkıdışakkıdı
şakkıdı.CANIM BENİM ADIM FERHAN ÇOK MEMNUN OLDUM SENİ TANIDIĞIMA.BU TÜR OPERASYONLAR AMELİYATHANEDE YAPILIYOR.KORKMA SAKIN 30 DK.İLE 1 SAAT ARASINDA DEĞİŞİYOR.BENİM İKİ TÜPDE TIKALIYMIŞ AÇTILAR,KİSTİDE ALDILAR.KARNIN KARBONDİOKSİT GAZI İLE ŞİŞİRİLİYOR ORGANLAR İÇERİDE BİRBİRİNDEN AYRILSIN VE BATIN [KARIN İÇİ] DAHA İYİ GÖZÜKSÜN DİYE.BENİM ÖYLE CİDDİ BİR GAZ SORUNUM OLMADI.BİRAZ OLMASIDA NORMAL ÇÜNKÜ HER AMELİYATTAN SONRA GAZ SIKINTISI AZDA OLSA OLUR.OPERASYON SONRASI 10 GÜN İLİŞKİ YASAK.BU AY BİZEa.s. KORUNMAYIN GEBE KALABİLİRSİN DEDİ.GEBELİK OLMAZSA DİĞER AY AŞILAMAYA GEÇECEK.

anladım şayet bende hamile kalamassam ferhan abla aşılamada dedi dr ama inş noral yolla kalırım :)

anladım şayet bende hamile kalamassam ferhan abla aşılamada dedi dr ama inş noral yolla kalırım :)

gamyoncuiremsu İNŞAALLAH BAYBCİM RABBİM HAYIRLISI İLE BEBEK VERİR SANA.DUA ET BİRAZ SABIR İSTEYEN BİR SÜREÇ.BANA HER ZAMAN YAZ KONUŞALIM BENDE RAPORLUYUM LAPAROSKOPİDEN DOLAYI.BENDE PAZARTESİ İŞİ BAŞLAYACAĞIM.BAK HİÇ BİR AĞRIM YOK SADECE AMELİYAT SONRASI KARNINDA ŞİŞLİK VE NORMAL OLARAK TA BİRAZ GAZ OLACAK.BEN AKŞAM MENSTRUASYON [ADET}OLDUM KARNIM İYİCE İNDİ.BU AY EVDE KORUNMADAN DENEYECEĞİZ İNŞAALLAH HER ŞEY KISMET ABLACIĞIM SANA DUA EDECEĞİM.İNŞAALLAH SENİN BEBİŞLERİN BENİMDE OĞLUMUN KARDEŞİ OLUR.ÖPTÜM HAYIRLI RAMAZANLAR CANIM BENİM.:::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…