ben daha öncede bahsetmiştim eski üyeler tahminen bilirlerhsg çekildim ve 2 tüpümünde tıklaı olduğunu öğrendim ve dün araştırma hastanesine giittim ve laparoskopi ameliyatı olacaksın dediler bugünde anestezi için baı tahliller yapıldı salı günü öğleden sonra sonuçları alacağım ve ameliyat günü verecekler merak etiğim hastanede yatan varmı,kaç saat sürüyor tüplerin açılması,daha sonra ne gibi problemler oluşuyor,ve hmen hamile kalınabiliniyor mu çokk korkuyorum ve bir o kadar da heyecanlıyım bebeğime biraz daha yaklaştığımı hissedince..lütfen cvp yazın çok ihtiyacım var....
anladım çooook sağolll seminyaa peki hamil kalbildinmi ameliyattan sonra???ilaç falan yada serum veriyolar mı ağrı kesici falan gibi,dikiş oluyormu şimdiden çoook tşrler ederimm ....hihoyyyt a.s.
benim sorunum kendimle seminya eşimin normal değerlerinin hepsi 2 tüpümde tıkalı o yüzden hamile kalamıyorum o yüzden ameliyat olacağım senindemi 2 tüpün tıklalıydı??b arada cvpların için çoookkk tşrlerr
yani ben daha mı uzun kalıcamm mafoldumben inş açılır da bari acılarıma değer sonradan gaz problemi falan oluyormuş doğrumu dr belli bir müddet korunun diyormu şayet bende hamile kalmassam açıldığında ben de tüp bebek yapılacak başka hiç bir şansım yokmuşş çook korkuyorumm çook tuhaff hisler içindeyimm tarifi çook zor sırf o yüzden eşimletemasa bile girmek istemiyorum kendimi çok yorgun,bitkin,çaresiz hissediyorum psikolojim tamame alt-üst oldu yaa
ameliyatı doğumhanede mi,amelyathanede mi oluyorsun...
bende rahim filmi çekildim zaten benimde ulaşamadıklarından laparoskopi olacağım 1 yıl 2 ay oldu dün..
anladm sen kaç saat kaldın ameliyatta benim 2 tüpüm tıkalı idi senindemi ikisiydi bende anestezi sonuçlarımı dr gördü aslında bu çarşamba olacaktım fakat adetime denk geldiğinden yapılmıyor bir tek laparoskopi çarşamba günleri olduğundan beni adetim başlayınca çağırdı ve 6 gün falan sürüyo diğer çarşamba yapacak sanırım birde sende mi ameliyathane de oldun ben 1 senlik evliyim ve hiç korunmadığımz halde olmadı bende de 7 cm kist vardı laparoskopi yapacaklardı çocuğum olmadığı için yapmadılar ve doğum kontrol haplarıyla geçirdiler bakalım ameliyat esnasında başka şeylerde çıkarmı dediğin gibi korkum onlardna değilde gaz probleminde çok korkuyorum dr kaç gün eşinizle bir kaç gün ilişkiye girmeyin diyormu,yada korunun diye :) farkındayım çokk soru oldu ama yanıtlarsan çook sevinirim
anladım şayet bende hamile kalamassam ferhan abla aşılamada dedi dr ama inş noral yolla kalırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?