How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

laparoskopi olanlar bi bakarmısınız?

umutlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
293
100
68
kızlar ben rahim filmi çektirdim sonrasında doktorum çift rahim ya da perde var dedi laparoskopiyle belli olur dedi neyseki perdeymiş aldırdım onu..eşimde sperm hareketsizliği olduğu için doktorum zaten aşılama yaparız dedi,fakat benim laparoskopi sorunum çıktı,şimdi laparoskopi sonrasında aşılama yapılıyormu bilen varmı,ya da ne zaman olur?

siz laparoskopi yaptırdınız mı? benimde 2,dış gebeliğim kendiliğinden düşmezse laparoskopi önerdi-tüpleri açmak için- ağrılı ve sıkıntılı bir operasyon mu?

siz laparoskopi yaptırdınız mı? benimde 2,dış gebeliğim kendiliğinden düşmezse laparoskopi önerdi-tüpleri açmak için- ağrılı ve sıkıntılı bir operasyon mu?

canım diğer sayfada yazdım,onu da ben açmıştım zaten

arkadaslar cocuk sahıbı olmak luks mu deıl ama benım ıcın bu luks halıne geldı bunun ıcın nelerımı feda etmezdım kı ben bu tup kanallarını actırmak ııcn kapalı amalıyat oldum ama basarılı olmadı.sımdıde bır doktor buldum onerebılırım istanbul ümraniye devlet hastanesi prf ahmet göçmen ahmet beyle gorustum gel dedı gıdecem valla son umudum benım hocanın kullandıgı yontem davinca robotu ile tüp kanallarını açma yöntemi

eger işin ucunda cocuk sahıbı olmak varsa korkmayın arkadaslar can acıması gelıp gecıcı cunku ben oyle yapıyorum .kapalı amalıyat zor bır amalıyat deıl bence benım canımdan cok ıcım acıdı allah hepımıze yardım etsın arkadalarr

eger işin ucunda cocuk sahıbı olmak varsa korkmayın arkadaslar can acıması gelıp gecıcı cunku ben oyle yapıyorum .kapalı amalıyat zor bır amalıyat deıl bence benım canımdan cok ıcım acıdı allah hepımıze yardım etsın arkadalarr

aminnnn,haklısın canım,allah yardımcımız olsun.önerilerin için tşkler ama ben d.bakırdayım,istanbulda değilim malesef.hepimiz bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah allah'ın izniyle

arkadaslar cocuk sahıbı olmak luks mu deıl ama benım ıcın bu luks halıne geldı bunun ıcın nelerımı feda etmezdım kı ben bu tup kanallarını actırmak ııcn kapalı amalıyat oldum ama basarılı olmadı.sımdıde bır doktor buldum onerebılırım istanbul ümraniye devlet hastanesi prf ahmet göçmen ahmet beyle gorustum gel dedı gıdecem valla son umudum benım hocanın kullandıgı yontem davinca robotu ile tüp kanallarını açma yöntemi

bende robotlu laparoskopi oldum 2 hafta once.digerinden farki ne bilmiyorum. cektigi butun fotolari verdi doktor. kendiniz goruyorsunuz ameliyattan sonra.

bende temmuzda oldum laporoskopi ama hamş kalamadım varmı aranızda laparoskopi sonrası hamile kalan

bende temmuzda oldum laporoskopi ama hamş kalamadım varmı aranızda laparoskopi sonrası hamile kalan

merhaba

1999 yılında laparoskopi oldum sol kanalım tıkalı çıktı ve açılmadı müdahaleden 1 ay sonra rahim röntgeni çektirdim.Ondan sonrada hiç adet görmedim hamile kadım.bu tür girişimlerden sonra hamile kalma oranının yüksek olduğunu duymuştum.

Allah bütün bebek isteyenlere hayırlısıyla kucaklarına almak nasip eylesin.

kısırlık sorununu yaşayan bir insan olarak hepinize dua ediyorum.

umudunuzu kesmeyin ve güveneceğiniz bir doktorla beraber yürütün tedavinizi.

hepinizin Allah muradınızı versin.

merhaba

1999 yılında laparoskopi oldum sol kanalım tıkalı çıktı ve açılmadı müdahaleden 1 ay sonra rahim röntgeni çektirdim.Ondan sonrada hiç adet görmedim hamile kadım.bu tür girişimlerden sonra hamile kalma oranının yüksek olduğunu duymuştum.

Allah bütün bebek isteyenlere hayırlısıyla kucaklarına almak nasip eylesin.

kısırlık sorununu yaşayan bir insan olarak hepinize dua ediyorum.

umudunuzu kesmeyin ve güveneceğiniz bir doktorla beraber yürütün tedavinizi.

hepinizin Allah muradınızı versin.

sağol canım Allah razı olsun.ben pek umutlu değilim artık ne yapacağımı bilmiyorum gitmediğim doktor kalmadı.benim 2 tüpümde tıkalıymış açıldı.ben 9 aylık bir ölü doğumum oldu 2009da yaptım doğumumu ama hala yok.

canım bende ocakda rahim filmi çektirdim benimde kanallarımda geçiş görünmüyordu doktorum kanalların yapışık yada tıkalı olabilir dedi anlamak için kameralı laporoskopi ameliyatı demişdi 7 şubatta ameliyat oldum zaten genel anestezi ile oluyorsun göbekde bir kasıklardada birer tane olmak üzere üç tane dikişim vardı göbek deliğindeki dikiş biraz zorluyor yatıp kalkarken falan ama buda 10 gün kadar sürüyor ama tabiki benden birde 2 adette kist almış öyle söyledi doktor kanallarımda doğuştan yapışıkmış ayırdı 40 gün sonra kontrol dedi kontroldede herşey yolunda bebek çalışmasına başlayın dedi ben sadece o gün ve ertesi gün ilişkiye girdim eşimle ve sonuç çok şükür hamileyim o kadar çabuk olduki bizde çok şaşırdık doktorumda oluyor yani doktorun yetenekli olunca tatlım...

Bende laparoskopi sonrası hamile kalanlardanım,geçtiğimiz kasımda ameliyat oldum ve ocakta hamileyim,ameliyat sonrası hamile kalma şansı %40 artıyormuş,öncesinde baya araştırmıştım ben,çok şükür sonucu olumlu oldu,Allah isteyen herkese nasip etsin inş..!

Back