• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laparoskopi hsg

Merhaba.ben cumartesi günü dış gebelik sebebiyle laparoskopi oldum ve hala hastanedeyim.merak ettiğm,Doktor eğer bir daha hamile kalırsam dış gebelik riskinin yüzde ellilerde olduğunu söylüyor.acaba öncesinde tüplerin tıkalı olup olmadığını hangi kontrol neticesinde anlayabilirim?ultrasondamı bakılıyor?şimdiden sğolun
Çok geçmiş olsun. Tüpleriniz kapalıysa ultrasonda görünmez anca rahim filmi çektirmeniz gerekiyor.

Çok geçmiş olsun. Tüpleriniz kapalıysa ultrasonda görünmez anca rahim filmi çektirmeniz gerekiyor.
Merhaba.ben cumartesi günü dış gebelik sebebiyle laparoskopi oldum ve hala hastanedeyim.merak ettiğm,Doktor eğer bir daha hamile kalırsam dış gebelik riskinin yüzde ellilerde olduğunu söylüyor.acaba öncesinde tüplerin tıkalı olup olmadığını hangi kontrol neticesinde anlayabilirim?ultrasondamı bakılıyor?şimdiden sğolun
merhaba sadece hsg ve laparoskopi ameliyatıyla anlaşılır

Merhaba , tüplerin Kapalı açık olduğunu hsg (rahim filmi) ve laparoskopi ameliyatıyla sadece bakabilirler. Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Dün oldum ameliyat bu sabah çıktım ewdeyim. 2 tüpüm de kapalıymış yumurtalıklarım da da yapışma varmış . Allah’a şükürler olsun ki açıldı çok uğraşmış doktorum. Şuan çok iyiyim. Kesinlikle ol derim.
Merhaba laparoskopimi oldunuz ? Bende olucam önümüzdeki ay çok korkuyorum nasıl geçti

eğer imkanın varsa istanbul ecomar cevat bayrak hocaya git benim kapalı tüplerim laparaskopiyle bile açılmamıştı Allah ondan razı olsun çok uğraştı ve açtı

Merhaba laparoskopimi oldunuz ? Bende olucam önümüzdeki ay çok korkuyorum nasıl geçti
Korkmana gerek yok küçük bir ameliyat. 2. Ayımdayım benim de 2 tüpüm kapalıydı açıldı ve ameliyat sırasın da rahim yapışıklığı olduğunu gördü doktor düzeltti benim çok iyi geçti Allah’a şükür 🙏🏻Korkmayın.

Canım tek tüple hamile kalabilirsin ama diğer tupteki tıkanıklık rahimin içine akıp bebeğin zarar görmesine sebep olabilir ben 6 sene önce tüp bebek tedavisi için hcg çektim tek tupum tikaliydi laparoskopi oldum doktor acamamisti aldı tek tüpümü sizinki açılabilir sıkıntı yapmayın ameliyat olun korkmayin..

Back