- Konu Sahibi Gokce_Aybuke
Laparoskopik operasyon geçiren var mı? Nasil bir operasyondur anlatabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bn temmzdaoldum 10 ğündeiileşiosunçok kolay oluo genel aneztezizaten . ben çok korkmştum hastane nedir blmezdm ama inanlmaz rhat oldu ..Laparoskopik operasyon geçiren var mı? Nasil bir operasyondur anlatabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden...
sen neamleyatıolcan . ben dermoid oldum bu konular hakkındada konum var ordan okuyablrsin blgi alablrsin :)Laparoskopik operasyon geçiren var mı? Nasil bir operasyondur anlatabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden...
sen neamleyatıolcan . ben dermoid oldum bu konular hakkındada konum var ordan okuyablrsin blgi alablrsin :)
hiç çocuğun varmı çocuk için mi yapıosun ? benmde solda 5 cm idi çok ağrı yapıodu canm.çocuğa engeldeğil ama sürekli gözetmde olman gerekio hamile kalınca zor iş . özelde mi olcan ... ne kadara olcanBen de dermoid kist ameliyatı olucam. Bir tanesi 2cm digeri 5cm yaklaşık olarak.
hiç çocuğun varmı çocuk için mi yapıosun ? benmde solda 5 cm idi çok ağrı yapıodu canm.çocuğa engeldeğil ama sürekli gözetmde olman gerekio hamile kalınca zor iş . özelde mi olcan ... ne kadara olcan
heee anladım canım ii yapıosunn şimdiden aldır . bide kötü huylu olma drumuvar knser durumudavar ee bide büyüyo diğer orgnlara bile sıçrayablrmş . doğştan ola bi kis türüYok canim daha 18 yaşındayım. Doktorlar ilerisi için engel olmasın diye şimdiden alalım dedi. Ağrı da yapıyor. Istanbul bahçelievler medical parkta olucam.
Dun oldum ameliyatimi. bugun ikinci günüm. Yataktan kalkarken ve yururken çok agri cekiyorum normal mi?heee anladım canım ii yapıosunn şimdiden aldır . bide kötü huylu olma drumuvar knser durumudavar ee bide büyüyo diğer orgnlara bile sıçrayablrmş . doğştan ola bi kis türü
nasıl geçti tatlım ağrı kesici vurul gndüz dikteron akşam arveles verdidoktorum bana çok rahat geçrdm ben tatlım sana ne verdi bide antibiyotik vermesi lazım . ondan snra bide doum kontrol hapı içicen 1 ay kisin kalıntıları gtsin tamamiyle dieDun oldum ameliyatimi. bugun ikinci günüm. Yataktan kalkarken ve yururken çok agri cekiyorum normal mi?
D
nasıl geçti tatlım ağrı kesici vurul gndüz dikteron akşam arveles verdidoktorum bana çok rahat geçrdm ben tatlım sana ne verdi bide antibiyotik vermesi lazım . ondan snra bide doum kontrol hapı içicen 1 ay kisin kalıntıları gtsin tamamiyle die
kız ağrı çekilirmi hiç. saçma tatlım 18 katlık karnını kesiolar sonçta sen biin tatllım bnce vurulAgri kesici vermedi sanırım. Bir suru antibiyotik ve serum verdi. Ameliyattan çıkar çıkmaz agri kesici verdi ama bir daha vermedi. Iste sadece yataktan kalkarken ve yürürken sorun oluyor onun dışında iyi.
kız ağrı çekilirmi hiç. saçma tatlım 18 katlık karnını kesiolar sonçta sen biin tatllım bnce vurul
sen devlete mi oldunDoktoruma ağrım var dedim ama naz yaptığımı zannetti. Ama yine söyleyeceğim.
Yok hayir medical park Bahçelievlerde oldum.sen devlete mi oldun
bence byükbi ilğisizlik eski zamndamıız biz ağrıları çekelm.ilaçdie bişi var allahın hkmeti . bana dedki doktorum gez dolaş fasülyenohut ye ağrı kesicilerini aksatma hele gece olanı sakın akstma dedi. 1 ay sonrada denize gt dedi kafana takma dedi .Yok hayir medical park Bahçelievlerde oldum.