• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi de tüplerin açılması

Anladım canım inşallah tabiki dediğin gibi ama bitkilerlede zor iki kez hsg bir ameliyatla açılmadı hangi durumla açılacak dedi dr bana birde yaşım genç evet ama artık psikolojim bozulacak istiyorum tüp bebek olsun napiyim sen nerdesin hangi ilde
Bende Elazığdaym bnmde Psikolojik olarak cok fenayım amaa toparlanmak mecbriyetndeym Allahım Hayrla nasip etsnnn

Hanımlar ben de dün hsg cektirdim. Sol tüpüm kapalı ve sıvı birikmiş. Sag tüpüm rahmin arkasındaymıs ve yapısıklık varmı onu göbekten kamerayla bakalım dedi dr. Sanırım laparoskopi. Tüpün arkada olması gebeliğe engel midir

Hanımlar ben de dün hsg cektirdim. Sol tüpüm kapalı ve sıvı birikmiş. Sag tüpüm rahmin arkasındaymıs ve yapısıklık varmı onu göbekten kamerayla bakalım dedi dr. Sanırım laparoskopi. Tüpün arkada olması gebeliğe engel midir
Sanırım evet sağlıklı değil çünkü tüpler ameliyat 1 günde ayağa kalkabilecegin durumda inşallah ameliyatla düzelir canım

Allah yardmcn olsnn kardesm bnmdr hersey normal amaa tüplerim kapalı çıktı dış gbelik ve düşük yaşadıktan sonra ben Rahim filmi çeklmiştm ordaa 2 side tıkanmştı bu şekildeee gebe kalrsn dediler amaa halaa yokkk eşimnde benmde herseymz normal amaa Allah yazmamş kuxmm yapacak bişy uok biraz bitkisel seyler denee istersen maydonz buharınaa otur kuzmm amaa kendini socak tut
Aradan baya zaman geçmis ama yazayim dedim. Bir gelişme var mı acaba?

Sonucunuz ne oldu acaba meram ettim. Bende Elazığ da laparoskopi oldum. Beklemedeyim.
Merhaba benimde her iki tüpüm kapalı bnde elazgda laparoskopi ameliyatı olucam siz hangi hastanede oldunuz ameliyatı memnun kaldınız mı cevap verirseniz çok sevinirim ben elazgda oturmuyorm Bingöl den gelicem

Merhaba benimde her iki tüpüm kapalı bnde elazgda laparoskopi ameliyatı olucam siz hangi hastanede oldunuz ameliyatı memnun kaldınız mı cevap verirseniz çok sevinirim ben elazgda oturmuyorm Bingöl den gelicem
Arkadaşım eğer iki tüpünde kapalıysa istanbula git ameliyatla hiç uğraşma. ben sivasta yaşıyorum ve burda ameliyat oldum geçen yıl. tüplerimin açıldığını söylediler ama nedense aklımda hep bir şüphe kaldı aradan biraz zaman geçti araştırdım istanbul echomar cevat bayrak hocayı buldum. Sivastan kalkıp gittim beni hsg ye aldı ilaç verdi ve ilaç gitmedi dedi senin tüplerin kapalı tabiki bende gözümle görüyorum ilaç ilerlemedi şüphelerim doğru çıktı yani. Hocamdan Allah razı olsun yarım saatlik bi işlemle tüplerimi açtı ağrısız acısız hemde 650 tl ye. demem oki oraya gidin kendi gözlerinizle görün tüplerinizin açıldığını ve içiniz rahat etsin

[/QUOT
Ben Araştırma hastanesi özel poliklinikte oldum. Doktorum Ebru Çelik Kavak. Ameliyat iyi gecti çok zor bir ameliyat değil labaroskopi ameliyati oluyor. 3 gün sonra ayaga kalktim zaten. Ondan sonra kontrole veya muayene olamadim tabi. Araştırma hastanesi işte doktora bile ulaşamıyor insan. Karmakarışık bir hastane. Özel sıra aldıktan sonra size ulasacaz dediler ve ameliyat olacağım gün parasını ödedikten sonra işlem yapıldı. Ama şu an hamile değilim tabi. Normal yollarla denemeye calisacam. Ya da klomen haplariyla.

Mekanı cennet olsun probleminiz neydi
Problemim yoktu ama ilk gebelğim Dış gebelik oldu ve iyi bi doktora denk gelmediğim İçin tüpüm zarar gördü ve çok geç fark edildi 1 buçuk sene gidip geldim ama bişeyy yok boş hormn ilaçları en son Allah Razı olsun Drm Orhan Özdiller fark etti bebeği alrken tüpümü yırtmşlar ve tüplerde sıvı birkmesi var diye Grdim ameliyata gerçeği ameliyatta öğrendik tüpüm alındı diğer tüpüm ve yumurtalarm sağlamdı çok şükür 6 ay snra grbe kalrsn normal yolla dedi dr ve gerçekten de 6 ay snra gebe kaldm çok şükür 5 Yıl hasretle bekledm 😔 Allahım kmseyi bu yolda bekletmesn

Problemim yoktu ama ilk gebelğim Dış gebelik oldu ve iyi bi doktora denk gelmediğim İçin tüpüm zarar gördü ve çok geç fark edildi 1 buçuk sene gidip geldim ama bişeyy yok boş hormn ilaçları en son Allah Razı olsun Drm Orhan Özdiller fark etti bebeği alrken tüpümü yırtmşlar ve tüplerde sıvı birkmesi var diye Grdim ameliyata gerçeği ameliyatta öğrendik tüpüm alındı diğer tüpüm ve yumurtalarm sağlamdı çok şükür 6 ay snra grbe kalrsn normal yolla dedi dr ve gerçekten de 6 ay snra gebe kaldm çok şükür 5 Yıl hasretle bekledm 😔 Allahım kmseyi bu yolda bekletmesn
Amin inşallah canım rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin laparaskopi yaparken kayıt falan aliyorlarmi hsgde olduğu gibi

merhabalar.biraz süre geçmiş ama belki gören olur. ben hsg çekildim doktorum sıvının ilerlediğini fakat boşalması gereken yerden boşalmadığını orada biriktiğini söyledi. 2 kere sıvı göndermiş ikisinde de aynı şey olmuş. 1 ay kadar bekle belki o zorlamayla açılır kendiliğinden dedi. 1 ay sonrası için infertilite bölümüne yönlendirdi. dünyam başıma yıkıldı sandım. nasıl bir süreç izlemeliyim lütfen yardımcı olun.

Back