• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoakopi İle Çikolata Kisti Aldirip Hamile Kalan Var mi

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Hayırlı aksamlar arkadaşlar. 15 gün önce sol yumurtalıktan 6 cm ve 4 cm çikolata kisti ameliyatı oldum laparoskopi ile. Bir kizim var ikinci kist sebebiyle olmuyordu . Şuan korunmam gerekiyor 15 gün daha . Aranızda kist aldırıp normal yolla hamile kalan var mı acaba . Başka hiç bir sıkıntı yok hormon ve tüpler de güzel . Yardımcı olursanız sevinirim

Miyom aldırdım ben bir sürü laparoskopi ile. Doğal yolla hamile kaldi m. Arkadaşının çikolata kisti patladı ve tüpün ikisi de zarar gördü. Alindi. Ve tüp bebekle 2. Denemede hamile kaldi. Sizde hiç engel yok

Miyom aldırdım ben bir sürü laparoskopi ile. Doğal yolla hamile kaldi m. Arkadaşının çikolata kisti patladı ve tüpün ikisi de zarar gördü. Alindi. Ve tüp bebekle 2. Denemede hamile kaldi. Sizde hiç engel yok
Teşekkür ederim cvp yazdığınız için.sizde bir de ilişki sırasında agri falan varmıydı kasıkta. Bende şikâyet kist alınmasına rağmen devam ediyor .

Yoktu.iliskiden etkilenmiyordu. Regl zamanlarında yoğun ve ağrı olurdu .alininca da pek değişmedi.
Anladım sanırım başka etkenler var bu ağrılar için. Bende adet zamanımı bekliyorum tahminim benimde agrım yine olucak adetliyken. Hamile kalınca belki ağrılar hafifler

Benimde kistim var 7santim dedi doktor jasmin kullanıyorum küçülmezse laporoskopi olacağım nasıl bir süreç acaba korkuyorum

Benimde kistim var 7santim dedi doktor jasmin kullanıyorum küçülmezse laporoskopi olacağım nasıl bir süreç acaba korkuyorum
Hiç korkmayın . Bende korkuyordum. Bence hatta hiç yasmin kullanmadan doktorunuza rica edin laparoskopi önce olun vakit kaybetmeyin derim . Çünkü ameliyattan sonra 1 gece kaliyosunuz hastenede ve o kadar rahat bi surec ki . Hiç ağrı sizi olmuyor kapalı olduğu için. Ve benim ağrılarım da vardı hepsi geçti. Bugün kontrolegittim klomen basladik

Hayırlı aksamlar arkadaşlar. 15 gün önce sol yumurtalıktan 6 cm ve 4 cm çikolata kisti ameliyatı oldum laparoskopi ile. Bir kizim var ikinci kist sebebiyle olmuyordu . Şuan korunmam gerekiyor 15 gün daha . Aranızda kist aldırıp normal yolla hamile kalan var mı acaba . Başka hiç bir sıkıntı yok hormon ve tüpler de güzel . Yardımcı olursanız sevinirim
Ben laparoskopik ameliyat oldum ve 2 ay sonra 3 cm olarak geri geldi ve kist varken doğal yoldan hamile kaldım

Teşekkür ederim cvp yazdığınız için.sizde bir de ilişki sırasında agri falan varmıydı kasıkta. Bende şikâyet kist alınmasına rağmen devam ediyor .
Kist ilişki sırasında ağrı yapıyor.Kistsiz bi cinsel yaşamım olmadığı için öbür türlüsünü bilmiyorum.Ben de kisti aldırsam da ağrılardan kurtulsam diyordum demek ağrılar geçmiyor muyuş
Ama şunu söyleyeyim ben o esnada kiste temas oduğunu net bi şekilde hissediyorum.Kist olamazsa temas da olmaz ve ağrı da olmamalı aslında

Çok rahat hiç korkmayın tekrarlama riski var işte tekrarlamayacağını bilsem bugün olurum
Hatta tekrarlama riskine rağmen olasım var

Ben laparoskopik ameliyat oldum ve 2 ay sonra 3 cm olarak geri geldi ve kist varken doğal yoldan hamile kaldım
Benimde 2 buçuk ay oldu ameliyat . Ağrı hissetmiyorum artık . Ameliyat olduğum zaman agrım vardı ama normalmiş o ağrı sanırım ilişki sırasındaki agrım geçti.ama hala hamile kalamadim.2 gün sonra adet olucam bu ay da olmadi sanırım.adet ağrılarım var biraz çünkü.siz ameliyat olduktan sonra kaçıncı ay kaldınız Hamile?

Kızlar yok mu bu ameliyatı olup hamile kalan acaba . Konuyu açmıştım ama kimse hamile kaldım demedi :(

Back
X