canım çok geçmiş olsun umarım herşey gönlünce olur
bende 10 gün önce laparoskopi ameliyatı oldum kanallarım açıldı
haziran ayında ilaçla tedaviye başlıyoruz yumurtalarım gelişmediği için yumurta geliştirici iğneler başlıcaz
laparoskopi sonrası benım arkadaşım hamile kaldı normal yolla onunda senın gibi problemleri vardı
çok geçmiş olsun.ben 2008 temmuz ayında histeroskopi oldum 2 ay sonra eylülde de hamıle kaldım.şimdi 11 aylık bir bebeğim var.
bozmayın moralinizi.biz de 3 yıl aradık.vaktını beklıyordur bebişleriniz.[/QU
çok teşekkur ederim.inşallah hayırlısıyla tum isteyenlere Allahım nasıp eder bu guzel duyguyu.
ben de endometriozist hastasıyım.laparoskopiden sonra 3 ay geçti .hala beklemedeyim.stres yapmamak lazım diyorlar.kistin tekrarlama olasılığı insanı strese sokuyor.seni anlıyorum.benim sana tavsiyem rahat olmaya çalış.Kafaya taktıkça olmuyor.
Merhabalar, ben de bu siteye yeni uye oldum.3 yildan beri bir arkadasimin tavsiyesi uzerine takip ediyorum.Ben de mumkun olan en kisa sekilde hikayemi anlatmaya calisayim.
30 yasimdayim,2005 yili ekim ayinda evlendim ve 2007 mart ayinda korunmayi biraktim.Tabi oncesinde gebelik icin gereken muayene ve arastirmalari yaparak(ve hersey normal gorunuyordu) bu yola girdik.Malumunuz ilk 1 yil herhangi bir mudahale gerektirmeksizin dogal yolla hamile kalma beklenir ve sonrasinda gerekli tetkik ve arastirmalar yapilir.1 yil sonunda ben ve esim her ayin sonunda yasadigimiz hayal kirikligiyla doktor yollarini asindirmaya basladik.Benim ve esimin ayri ayri detayli arastirmalari yapildi hersey yolunda psikolojik deniyordu.Bu arada 2. yili da doldurmustuk.En son gectigimiz yaz ayinda bir doktor ultrasonda cikolata kisti gordugunu ama buna ragmen hamile kalinabildigini , catlatma yontemi kullanarak sansimizi deneyebilecegimizi soyledi biz de vakit kabetmeden hemen catlatma tedavisini olduk.Ancak sonuc yine husranla sonuclandi.Artik elimizde bebegimiz olmadigina dair (ihtimal de olsa) somut bi sebep var ve bunun cozumunu biliyoruz dedik.Uzman doktorlar bulup laparoskopiyi kabul ettik. Gectigimiz subat ayinda laparoskopim yapildi. operasyon sonrasi her ayin 15 i olmak kaydiyala 2 tane lucrin ignesi vuruldum.Yani 2 aylik menopoza sokuldum.nisan ayinin sonunda igne etkisi bitti.Simdi yani bu ay adet olmam gerekirdi.adet tarihim ayin her ayin 20 ile 23 olmasina ragmen halen adet olmadim.Ama herhangi bir gebelik belirtisi de yok.Nurten belki sana bu bir umut olur diye butun bu hikayeyi yazdim.Ama kendi adima soylemem gerekirse.3 yillik bebek hevesini coktan yitirmis durumdayim.Psikolojim mahvolmus durumda.Artik kendimi kisir adlediyor ve herkese de bunu soylemeye basladim.Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin.Ben sirami savdim.Insallah senin guzel bi yavrun olur.Onlar da bize teselli olur.Sevgiler
valla benimde tüp tıkanıklığıyla laparoskopim yapıldı 4 ay önce hala tık yok moralinizi bozmamışımdır umarım
Merhabalar, ben de bu siteye yeni uye oldum.3 yildan beri bir arkadasimin tavsiyesi uzerine takip ediyorum.Ben de mumkun olan en kisa sekilde hikayemi anlatmaya calisayim.
30 yasimdayim,2005 yili ekim ayinda evlendim ve 2007 mart ayinda korunmayi biraktim.Tabi oncesinde gebelik icin gereken muayene ve arastirmalari yaparak(ve hersey normal gorunuyordu) bu yola girdik.Malumunuz ilk 1 yil herhangi bir mudahale gerektirmeksizin dogal yolla hamile kalma beklenir ve sonrasinda gerekli tetkik ve arastirmalar yapilir.1 yil sonunda ben ve esim her ayin sonunda yasadigimiz hayal kirikligiyla doktor yollarini asindirmaya basladik.Benim ve esimin ayri ayri detayli arastirmalari yapildi hersey yolunda psikolojik deniyordu.Bu arada 2. yili da doldurmustuk.En son gectigimiz yaz ayinda bir doktor ultrasonda cikolata kisti gordugunu ama buna ragmen hamile kalinabildigini , catlatma yontemi kullanarak sansimizi deneyebilecegimizi soyledi biz de vakit kabetmeden hemen catlatma tedavisini olduk.Ancak sonuc yine husranla sonuclandi.Artik elimizde bebegimiz olmadigina dair (ihtimal de olsa) somut bi sebep var ve bunun cozumunu biliyoruz dedik.Uzman doktorlar bulup laparoskopiyi kabul ettik. Gectigimiz subat ayinda laparoskopim yapildi. operasyon sonrasi her ayin 15 i olmak kaydiyala 2 tane lucrin ignesi vuruldum.Yani 2 aylik menopoza sokuldum.nisan ayinin sonunda igne etkisi bitti.Simdi yani bu ay adet olmam gerekirdi.adet tarihim ayin her ayin 20 ile 23 olmasina ragmen halen adet olmadim.Ama herhangi bir gebelik belirtisi de yok.Nurten belki sana bu bir umut olur diye butun bu hikayeyi yazdim.Ama kendi adima soylemem gerekirse.3 yillik bebek hevesini coktan yitirmis durumdayim.Psikolojim mahvolmus durumda.Artik kendimi kisir adlediyor ve herkese de bunu soylemeye basladim.Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin.Ben sirami savdim.Insallah senin guzel bi yavrun olur.Onlar da bize teselli olur.Sevgiler[
sanada gecmiş olsun?evet bunu çok iyi biliyorum ama maalesef kafaya takmadan da yapamıyorum.rahat olmaya calışıyorum.inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız tum isteyenlere Allah en kısa zamanda bu guzel duyguyu tattırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?