- 21 Haziran 2022
- 115
- 94
- 25
- Konu Sahibi BethLegends
Merhaba kızlar ben daha önce 3 kez çatlatma iğnesi +klomen kullandım . Bunların hepsini 1 sene içinde yaptım 1 ci bebeğime düşük yaptıkdan sonra. 3 aylıktı ve o pskiolojiyle hemen olmasını istiyordum. Drm ise bi kez bile olsa yan etkilerini falan söylemedi ben tüm hastalarıma bu tedaviyi yapıyorum dedi. Neyse her denememde yumurta çatlamıyor. Hamile kalamıyordum. Kist oluyordu . 3 cü defa en son 2 tane pregnil 5000 yazdı iğneyi . Yaptırdım. Sonuç nur topu gibi bir 5 cm kist. Dr a gitmedm hep negatif sonuç almak insanı kötü hiss etdiriyor. Dr değiştirdim. Bu dr daha mantıkll konuştu. Eger bebeğin olmuyorsa veya olmuşsa biz 1 sene bekliyoruz. O zamanda olmazsa rahim filmi çekiyoruz dedi. Sonra tedavi ye başlıyoruz dedi. Neyse 5cm kisti görünce dr şok oldu dedi bu iyi birşey değil çok fazla büyüye bilir ameliyyat dedi . Ben dedim bekleyelim. O dedi 15 gün süre eger ağrın olursa acil beni ara. Neyse kidt olmuş 11 sm 15 gün sonra gitdiğimde . Ameliyata alındım iyi geçti borularada bakıldı açık ikiside. dr 2 ay diane 35mg kullanlcağımı söyledi . Şuan kullanıyorum 2 ci kutu bitikden sora kontrole gidicem eğer gerekli olursa 1 kutu daha yazıcak olmazsada 3 ay kendi kendimize kalmaya çalışıcaz . 3aylık süre verdi eger oda olmazsa bazı analiz ler vermem gerekiyor. Laparoskopi olupda ne zaman süreyle hamile kaldınız ? Cevaplarsanız çok sevinirim