Lanvin Jeanne Parfümümü Satıyorum (Kullanılmadı)

muttley

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
242
9
Merhaba Hanımlar,

Daha önce Boynerde kokladığım parfümü daha uygun fiyatından dolayı Misspera sitesinden satın aldım. Ancak aldığım parfümün 2 versiyonu varmış ve ben diğerini almışım. Mor şişe olanı koklamışım ama aldığım pembe şişe. Boynerde fiyatı 200 TL idi ben Misspera'dan 99 TL ye aldım. Parfüm geldiğinde şeffaf poşetini açtım ve sadece 1 kez koluma sıktım ve benim beğendiğim parfüm olmadığını anladım. Maalesef firma poşetini açtığım için geri almıyor.

Dolayısıyla ben bu parfümü 80 TL ye satıyorum. Parfüm 100ml ve EDP dir. Yine bu şekilde kullanılmamış orijinal parfümler ile takasta düşünebilirim. Parfüm meyveli-şekerli ve çiçek kokularından oluşuyor.

Lanvin Jeanne nostaljik filmlerin başrol oyuncuları gibi romantik ve güzel. Bu toz pembe renkli parfümün kokusu da pembenin masum güzelliğine sahip.

Böğürtlen ve frambuaz lezzetli bir sos gibi çiçeklerin üzerini sarıyor. Lanvin Jeanne'nin naif güzelliği size dört mevsim yaz günlerini yaşatacak. Yumuşak ve sofistike dokunuşuyla istediğiniz her an siz de hayatın başrolünü kapabilirsiniz!

Üst nota: Böğürtlen, limon, armut.
Kalp: Şakayık, frezya, frambuaz.
Dip nota: Misk, sandal ağacı, amber.
Burun: Anne Flipo.
Piyasaya Çıkış Yılı: 2008.

$lanvin.jpg

X