kozmetikler eklendi:)
Gec kaldim kozmetiklere .sallar satildi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kozmetikler eklendi:)
Gec kaldim kozmetiklere .sallar satildi mi
şallar ayrıldı canım eğer satılmazsa haber veririm.
arkadaşlar ilk sayfadaki ürünlerde fiyatlar güncellenmiştir. fiyatlarda iyi indirim yaptım.
Cnm kot kaprileri kac killoyla giydin.uyarsa benim için ayır şütfen.birde siyah pant.arka cepleri varmı kac beden?
selam canım, kaprinin koyu renkli olanı satıldı. diğeri 34 beden ama 36 ve 38 e uyar büyük kalıbı. hangi siyah pantolonu sordun canım?
Hııım cnm bn 34bedenm bana buyuk olur o zamn
Bırde iki siyah pantolonuda sordum
Mavi Jeans-26-27 beden 10 tl
Eki Görüntüle 1096667 Eki Görüntüle 1096668 Eki Görüntüle 1096669
Mavi Jeans-26-27 beden 10 tl- SATILDI
Eki Görüntüle 1096670 Eki Görüntüle 1096671
Mavi Jeans-26-27 beden 10 tl-DEĞİL 5 TL
Eki Görüntüle 1096674 Eki Görüntüle 1096673 Eki Görüntüle 1096672
evet kızlar birden fazla ürün alımında indirim yaparım.
Kuzucum pazarın bol olsun bi hayırlı satışlar dilwywyim dedim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadasımdan iki kot bir trenckot ve hırka aldım hem cok hesPliya verdi hem de urunler mukemmeldi her seyden once dürüstlüğün icin sık sık bu olur mü, bedenini her türlü bilgiyi verdigi icin hem de boyle tertemiz sorunsuz hasarsiz urun yolladığı icin boyle alisveris olduğu zaman cok mutlu oluyorum ve gercekten de ısinin rast gelmesi icin dua ediyorum parayı yoldan supurmuyoruz hepimiz haliyle ve aldığımız urun sorunlu olduğu zaman hep pişman duyuyoruz hem de kırılıyoruz buradan arkadasıma tekrar tekrar Tesekkur ediyorum ve tum arkadaslara öneriyorum emin olun aldığınıza pişman olmayacaksiniz ben pişman olmadım ve helal olsun dedim