• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Lansinoh tekli elektrikli göğüs pompası

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.904
7.107
198
Kutusunda tüm parçaları tam, garantisi bile devam ediyor. E-bebekten almıştık 4 ay önce, sadece 1 hafta kullandım ama sütüm olmadığından rafa kaldırdım....
İhtişacı olana kargoyu kendisi ödemesi koşulu ile Bursadan yollayabilirim..
Fiyat 150 TL.

Eklentiler

• lansinoh-tekli-elektrikli-z.webp
    lansinoh-tekli-elektrikli-z.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 57
Var ama fiyat cok yüksek ben çiftli olanını 100 tlye aldm indirim yaparsaniz kuzenime almak istiyorum
canım en fazla 125 olur cunku sadece bır hafta kullanıldı, pıyasa fıyatları da bu sekılde, ınceleyebılırsın ıstersen.. garantısı devam edıyor, faturası kutusu tum parcaları herseyı tas tamam...
daha dusuk fıyata veremem ;(

canım en fazla 125 olur cunku sadece bır hafta kullanıldı, pıyasa fıyatları da bu sekılde, ınceleyebılırsın ıstersen.. garantısı devam edıyor, faturası kutusu tum parcaları herseyı tas tamam...
daha dusuk fıyata veremem ;(
Benm aldığımda garantiliydi canm ve hala devam ediyo garantisi tekli daha uygun acil ihtiyac var yardimci olursan 100 tlye alalım bebeği rahatsız ve ilaci anne sutu demis doktor bebegide göğsünü tutmuyo sagarak veriyo yardimci olursan 100tlden alalm

Back
X