Bebek İkinci El Lansinoh markà 2 li süt pompası arıyorum

Tekli sıfır 150 tl zaten canım
Bilmem ama ikiliye kullanmak zordur sahsi fikrim bide ben manuel kullanmistim odaha iyi sanki makine rahatsizlik veriyor ayni tempoda dinlenmeden pompa elle ayarlaniyor en azindan canin yandiginda duruyosun mesela ... gibi

Philips natural var tekli elektrikli ve pilli 24.09.2015 te aldim birkac kez kullanildi sadece bebegim meme grevinden hic cikmicak sanmistim 3 ay boyunca lansinol manuell pompa ile idare ettim en son elektrikli aldim meme grevini bitirdi.dusunursen yardimci olurum.

Merhaba ben lansinol ikili kullandım memnunmusun dersen
Eh..işte çalışırken çok zor oldu iş yerimde parçaları çok tek tek çıkar yıka kurula
Sonra manuel el pompası aldım çok memnun kaldım
İstediğiniz gibi çekiyor
Boşuna 211 tl vermişim
Ama tecrübe oldu:))

Fiyatı nedir

Canim benim kollarımda kas erimesi var o yüzden manuel sıkıntı olur benim için. Herkes çiftli kullan dedi diğer göğüs akıyormuş tekini sagarken şaşırdım bende ne yapsam

180 tl. 300 tl odemistim.oyle dusundugunuz gibi bir gogusu sagarken digeri akmiyor...ilk haftalar bebeginize fazla gelicek sut tam bosaltamiyacak emzirdikten sonra sut devami icin kalani sagacaksiniz..sık sık emzirince belki sagmaya bile gerek kalmayacak

Hic stres yapmayin ilk gunler sut olmasada sık sık emzirin sutunuz gelecktir... bebeginizi saglikla kucaginiza almayi diliyorum

Canim benim kollarımda kas erimesi var o yüzden manuel sıkıntı olur benim için. Herkes çiftli kullan dedi diğer göğüs akıyormuş tekini sagarken şaşırdım bende ne yapsam
Ben kullandım ikilisini zamandan tasarruf oluyor ayrı ayrı sağmak yerine iki göğsü de aynı anda sağabiliyorsunuz. Acıtıyor yazmış bir arkadaş ama hiç acı olmuyor
Bikaç gün önce bir arkadaşıma verdim hatta o kullanıyor şimdi. Daha önce 2 kişiye de vermiştim memnub kaldılar

Merhaba bende aventin elektriklisi var sayılı kullandım bebeğim sık sık emdiğinden gerek kalmadı 170 tl

Canım ama lansinol çift taraflı kullanırken de onu sabit tutmak için ağrıyo kolların:)
Ben manuelle sağarken diğer göğsümün ucunu tutuyordum akmıyordu hiç:))

yorumları okuyunca ne kadar garip fikirler beyan etmişler:)çoğu ikili pompa kullanmadan yorum yapmış kullanmadığı bir ürün hakkında:)neyse ben kullandığım için rahatlıkla söyleyebilirim ki hiiiiiç acımıyor yara vb gibi enfenksıyonel bi durum yoksa..Onun haricinde sütünüzün daha bol ve uzun süreli olmasını isterseniz ameda lactelina dan vazgecmemenızı tavsıye ederım..halı hazırda bende de lansınoh cıft taraflı göğüs pompası bulunmakta oldukca temız..ama uzun sure dısarda kalacaksanız guclü bı makıneye ıhtıyac var..sımdıden hayırlı dogumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…