Bebek İkinci El Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası

Eki Görüntüle 568960

3 mayısta 2012 de izmir hello babyden 182 tl ye aldım.20 gün kullandım.çok kullanışlı paketin içerisinde 1 adet Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası 150 ml'lik iki adet şişe ve iki şişe kapağı içeren pompa seti, iki adet yedek beyaz valf, bir adet adaptör,bağlantı hortumu ve hortum bağı ve kullanma kılavuzu bulunmaktadır.pillede çalışır kutusunu attım temiz kullanılmış garanti belgesi faturası var.resim yüklemedim düşünün olursa tek tek çekip gönderirim.90 tl ye satmayı düşünüyorum.izmirdeyim kargo size ait kargo -ptt tercihe göre.kullanışlı ürün ben kullannamadım ne yazıkki.aynı zamanda Tiny Love Maymun Adası Oyun Halımız var 3 ay kadar kullandık tertemiz orjinal kutusunda ilgilenen olursa onu satıcam. 70 tl
satmadıysanız ben almayı düşünüyorum.süt sağma makinesini

ben almayı düşünüyorum elinizdeyse hala satılmadıysa
Merhaba arkadaş cevap vermemiş Lütfen benim satış sayfamı ziyaret ediniz kutusuyla hediyeleriyle az kullanılmış lansinoh affinity elektrikli süt sağma makinamı 90 TL ya satıyorum ayrıca birlikte isterseniz yepyeni Mycay Emzirme önlüğü de var:).http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...irmayin-3.html (Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!).çok güzel ürünlerim var diğer sayfalarımı inceler misiniz?

Burda mail adresi yazmak ceza sebebiymis bu yuzden acikça yazamiyorum ama bir turlude yazisamadik daha once belki yanlis yazmissındir soyle tekrar dener misin mdhet.12 sonra et isareti gmail nokta kom Biraz komik anlatim oldu ama umarim sifreyi cozmuşsundur:))

Merhaba arkadaş cevap vermemiş Lütfen benim satış sayfamı ziyaret ediniz kutusuyla hediyeleriyle az kullanılmış lansinoh affinity elektrikli süt sağma makinamı 90 TL ya satıyorum ayrıca birlikte isterseniz yepyeni Mycay Emzirme önlüğü de var:).http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...irmayin-3.html (Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!).çok güzel ürünlerim var diğer sayfalarımı inceler misiniz?
Pompa satıldı mi

Back