Bebek İkinci El Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası

gonul_2000_sayfam

aşk herşeye değer
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
417
5
118
Tekirdağ
$lLSI-93781_1.jpg

3 mayısta 2012 de izmir hello babyden 182 tl ye aldım.20 gün kullandım.çok kullanışlı paketin içerisinde 1 adet Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası 150 ml'lik iki adet şişe ve iki şişe kapağı içeren pompa seti, iki adet yedek beyaz valf, bir adet adaptör,bağlantı hortumu ve hortum bağı ve kullanma kılavuzu bulunmaktadır.pillede çalışır kutusunu attım temiz kullanılmış garanti belgesi faturası var.resim yüklemedim düşünün olursa tek tek çekip gönderirim.90 tl ye satmayı düşünüyorum.izmirdeyim kargo size ait kargo -ptt tercihe göre.kullanışlı ürün ben kullannamadım ne yazıkki.aynı zamanda Tiny Love Maymun Adası Oyun Halımız var 3 ay kadar kullandık tertemiz orjinal kutusunda ilgilenen olursa onu satıcam. 70 tl

Son düzenleme:
benim ihtiyacım var ama kargo da bize aitse biraz beni aşıyo ...yoksa çok istiyorum...sütüm bebişime biraz az geliyor,bu ürünün sütüa rttırdığını ve süt sağımının çok kolay olduğunu okumuştum....fiyat hakkındaki düşüncen hala aynı mı acaba???

benim bildiğim sütün zaten varsa bazılarının çok olurya bebek emer kalan zamanda onunla sağıp dolaba atıyorsun hem bebek hem makina sütün devamını sağlıyor benim sütüm olmadı süt oldu bebeğim emmedi sadece makinaylada o kadar çok çıkmadı.bazı annalerden duymuştum sağıdıkları 180 200 cc diye 3 satte bir benim öğle olmadı.

kusura bakma yazamadım bi süre.sütümün bebeğime yatmediğini düşünüyorum.Yarın dr a gidiyorum ve mamadansa sütümü sağıp vermeyi düşündüğümü söylicem,beni onaylarsa alıcam pompayı ama herşeyi tamdır ve bi arızası yoktur inş.

dün bebeğimin dr u snütün yeterli bu yüzden biberon kullanma yoksa bebeğin seni emmeyi bırakacak dedi:( bu yüzden pompa gereksiz bu durumda dedi...bazen bebeğim ben, emmek istem,yor ama dr ısrarla emzir dedi....umarım ilerde pompayı almadığım için pişmam olmam ve bebeğim beni emer en az 6 ay...

yine de teşekkür ederim ilgin için ....

Eki Görüntüle 568960

3 mayısta 2012 de izmir hello babyden 182 tl ye aldım.20 gün kullandım.çok kullanışlı paketin içerisinde 1 adet Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası 150 ml'lik iki adet şişe ve iki şişe kapağı içeren pompa seti, iki adet yedek beyaz valf, bir adet adaptör,bağlantı hortumu ve hortum bağı ve kullanma kılavuzu bulunmaktadır.pillede çalışır kutusunu attım temiz kullanılmış garanti belgesi faturası var.resim yüklemedim düşünün olursa tek tek çekip gönderirim.90 tl ye satmayı düşünüyorum.izmirdeyim kargo size ait kargo -ptt tercihe göre.kullanışlı ürün ben kullannamadım ne yazıkki.

Back