Bebek İkinci El Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası ve Göğüs pedi,kremi.Emzirmeye dair her şey

Merhaba ben arkadasımıza yüzde yüz kefilim cok dürüst ve cok tatlı bir insandır gözünüz kapalı alisveris yapabilirsiniz

Lansinoh pompa 75 e düştü maksat birinin işini görsün. İhtiyacı olan kaçırmasın derim. Ankara içi elden teslim edilebilir.

merhaba bu fiyata göğüs kremini de dahil ederseniz Ankarada elden almak istiyorum.

İlgin için teşekkürler minik_ayaklar için ayrıldı ürün, bir kaç gün içinde kesin dönüş yapacak. Ayrılmasa da maalesef o fiyata olmazdı. İyi günler.

Minikayaklar urunu ayirtti. Kendisinden haber bekliyorum. Soz verdigim icin 2 gun daha bekleyecegim. Kesin donus yapamadigim arkadaslardan ozur diliyorum. Arzu eden olursa ve minikayaklar almazsa ya da 2 gun daha donmezse kesin donus yapabilecegim.

ya da sizin düşündüğünüz makul bir fiyat varsa anlaşalım arkadaşım

dev_katana öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Yarına kadar minkayaklara sözüm var onun için bunca zaman bekledim söz verdim diye kimseyle görüşmedim ama bu sabah Papatyabaharı'na söz verdim. Eğer minikayaklar yarına kadar dönmezse ona vereceğim. Bir de daha önce de söylediğim gibi pompayı 75 TL'nin altına vermeyi düşünmüyorum. Krem dersen zaten sıfır ve yarı fiyatı. Ben de bebişe mama sandalyesi alacağım ki görünüşe göre hala eksiğim bile var. Her şeyden önemlisi söz verdiğim için öncelik söz sırasına göre devam ediyor. Kusuruma bakma lütfen elimden gelen bir şey olsaydı yardımcı olmak isterdim. İyi günler diliyorum.

yine de ben burdayım aklınızda bulunsun olur mu

Arkadaşlar ürünler yeniden satışta. Lütfen 3 gün 5 gün ayırın diyecek varsa demesin, almak isteyen buyursun :) Pompa, İçecekler ve göğüs kremini alana göğüs pedlerini de hediye edeceğim Pompa hariç her şey sıfır daha da yapabileceğim bir şey kalmadı Hızlı olan kazansın..

Bu arada Lansinoh'un parça desteği de varmış. 1,5 yıl garantisi var daha. Motor hariç istediğinizi yenileyebiliyorsunuz da . Motorunun üzerindeki jelatini bile sökmedim. Sonradan pişman olmayın :) Ankara içi elden teslim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…