- 7 Temmuz 2013
- 111
- 4
Vallahi emip emmeme ve süt olup olmaması tamamen şansa kalmış bir durum. O konuda kim ne dese boş yaşamadan bilemezsiniz elbette. Misal ben ilk çocuğumda (5 yıl önce) yine aldım süt sağma makinesi ve oğlum emmesine rağmen sütüm çoktu fazla olan sütü biriktirmek için kullandım ve aylarca kullandım çok işimi gördü. İleride de oğlum onları güzelce içti. Kızım da ise doktor sağarak vermemizi bebeğin küçük olduğu için ememediğini söyledi ama bizim bebiş anne sütü almayı da istemedi. Sadece aptamil 1 içiyor. Ek gıdaya başlamamızı istedi geçen ay doktor onu da istemiyor. O nedenle ikinci aldığım makine işime yaramadı. Bu tamamen şans ya da şanssızlık. Keşke emseler de hiç gerek olmasa böyle şeylere. Umarım sizin bebeğiniz de emer, emzirmek hem çok güzel bir duygu hem de bebişler için en güzeli.
Kremin fiyatını yarı fiyatına indirdim alttaki yorumlarda fark etmediniz sanırım. Sıfır ürün için uygun olduğunu düşünüyorum.
açıklamanız için teşekkür ederim fiyat için düşüncenize saygı duyarım fakat bana uygun gelmedi