• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Lansinoh affinitif elektrikli pompa buyrun

masalindunyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.632
174
123
İstanbul
Az 4/5 kez kullanılmış,olduğu gibi kutusuyla sizi bekliyor,bol sütler.Özellikle çalışan annelerin çift taraflı olması nedeniyle tercik ettikleri ürün.Sağıp fazla sütünüzü buzdolabınızda saklayabilirsiniz.Kalan sütünüzü böylece değerlendirmiş,sağarak sütünüzü çoğaltmış olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 884165 Eki Görüntüle 884163 Eki Görüntüle 884164 Eki Görüntüle 884161 Eki Görüntüle 884162 $SAM_1294.jpg
Az 4/5 kez kullanılmış,olduğu gibi kutusuyla sizi bekliyor,bol sütler.Özellikle çalışan annelerin çift taraflı olması nedeniyle tercik ettikleri ürün.Sağıp fazla sütünüzü buzdolabınızda saklayabilirsiniz.Kalan sütünüzü böylece değerlendirmiş,sağarak sütünüzü çoğaltmış olursunuz.

meraba ürünü almak istiyorsanız bende satmayı düşünüyorum bebeklerim ikiz erken doğdular ve kullanıldı ürün küvezde kaldılar siz nekadar veribilirsiniz...fiyat olarak satmak istediğim başka ürünlerde var ama çocuklardan fırsat bulupta resim ekleyemiyorum...kesin alıcı iseniz iletişime geçelim...
DÜşündüğünüz son rakam nedir acaba. Ihtiyacım var ama fiyatı önemli benim için

meraba ürünü almak istiyorsanız bende satmayı düşünüyorum bebeklerim ikiz erken doğdular ve kullanıldı ürün küvezde kaldılar siz nekadar veribilirsiniz...fiyat olarak satmak istediğim başka ürünlerde var ama çocuklardan fırsat bulupta resim ekleyemiyorum...kesin alıcı iseniz iletişime geçelim...

Alıcıyım sizinki ne marka ve ne durumda. Temiz olması önemli tabii.
Bir de resim ekleyebilirmisiniz düşündüğünüz fiyat nedir

dediğim gibi ürün kullanıldı steril açısından sizinde iyi yapmanız gerek işim bittiğinde kaldırdım duruyor ... resim çekip bu akşam koymaya çalışacağım 22 den sonra ancak ikizlerde fırsat yok şuan uyuyorlar maddi anlamda bende çocuklara mont alıcam başka ürünlerde ekleyip buraya tabi satılırsa benimkinin markası aynı bu topikte olandan gerçekten alıcı iseniz verdiğiniz fiyattan anlaşırız kargo size ait tabi...görüşmek üzere...
Alıcıyım sizinki ne marka ve ne durumda. Temiz olması önemli tabii.
Bir de resim ekleyebilirmisiniz düşündüğünüz fiyat nedir

Back