lanet olsun böyle sisteme!!!

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.431
3.145
373
sabah sabah alınan haber,8 tane şehit,8 tane ateş düşen yuva,8 tane evladını yitiren ana..
nereye varacak bunun sonu..
30.000 veren paşalar gibi askerlık yaptı 28 gün belkı tahta silahlarla kurşun görmeden,ölümü aklına bile getirmeden..
yaşı gelip vatan borcumu yapıp geleyım işime gücüme bakayım,evleneyım yuva kurayım gibi biçok plan ve hayalle askere giden vatandaşlarımız vardı,onlaR ölümü tadıp yürüyerek çıktıkları evlerıne tabutlarıyla geldiler..
sonrada vatan sağolsun öylemi,evet vatan sağolsun,bu vatan hepimizin madem nerde milliyetçilik,nerde insan hakları,nerde adalet??
tüm şehıtlerımıze allahtan rahmet diliyorum,ailelerine de dinmeyecek acılarına, allahtan sabır diliyorum..

Allah analarına babalarına sabır versin ne evlatlar eşler dostlar boynu bükük kalacak yine ŞEHİT oldu güzel kardeşlerim vatan topragı uğruna bir avuç şerefsizi yok etme uğruna söyleyecek sözüm kalmadı iyi şeyler ummak istiyorum Allahım sen yardım et edecek küfür ve beddua kalmadı bu vatanın suyunu içip bu devletin yakacagını yiyeceğini yiyen beş kuruş vermeden asalak olarak yaşayan bu bebek katilleri umarım sıktıkları kursunlarla ölsünler umarım benim metmetçiğime ne işkence ediyorsa nasıl mayın döşüyorsa o şekilde telef olsunlar.

benim evladım öldükten sonra vatan matan sağ olmasın!
sadece devlet politikaları yüzünden bitirmiyorlar terörü.
"sayın öcalan" için ev hapsi de gündeme geldi bakın.

Back