Bu düşünce de anksiyete ile mi alakalı? Yoksa başkalarına çok rahat bakabilen bir kocanız mı var?esim başkasına bakmasın diye
Yok bakan biri degil ama bana o kadar ima yapınca zaten anksiyetem var kaygılarım yoğun ya bakarsa dedmBu düşünce de anksiyete ile mi alakalı? Yoksa başkalarına çok rahat bakabilen bir kocanız mı var?
Kanım çok düşüktü doğumda çok kan kaybetmistim o etkiler mi birde bekarken anksiyete anlatmıştımDoğumdan sonra da kan tahlillerinizi vitamin değerlerimizi tam yaptırdınız mı?
Özellikle D vitamini- b12- demir bunlara bıktırdınız mı? Bunların eksikliği aşırı anksiyete durumuma yol açıyor.
Tabi ki bir çok cesit korunma yöntemi var eşim prezervatif kullanabilirdi hatta daha doğuma 2 hafta vardı dedim tamam dedi dogum da lohusa depresyonu yaşadım kadın doğum hapı alcaktim ama o psikoloji ile unuturdm içmeyi çünkü kan ilacım vardı onu bile unutuyordum aklıma en kesin sprial geldi eşimle zaten kaç aydır birlikte olmadım kendimi biraz toplayip sprial taktircakrim bana baskı yaptı prezervatif de takmadi lbende yapmamam lazımdı ama sadece 2 kere birlikte oldum sırf beni üstü kapalı tehdit etti diye spirale gittim hamile olduğumu öğrendim şimdi ben aldırdım ama emin ol onun üzüntüsünü de çekiyorum ben çocukları çok seven biriyim ilk evladıma lohusa depresyonu yaşadım diye üzülürken ikinci evladımı ruh sağlığımı kaybetmemek için aldirmak zorunda kaldım hala haftaların sayıyorum eşim de günahı senin boynuna dedi onu bile bana yükledi hadi benim psikolojim bozuktu sen salakmısın be adam sen korun küçük de değil 35 yaşında bende ki hata düzelene kadar birlikte olmayacaktim birine bakarsa da dfol Git bak demem lazımdı bıktım bu kaygı bozukluğundanSpiral taktirmadan iliski yaşadınız tamam ama diğer korunma yöntemleri ne güne duruyor, spiral olmadan korunmanın yolu yok mu? Hatalisiniz. Ayrıca diğer konunuzda yazdığınıza göre eşiniz benden uzak durma dışarıya bakarım diye tehdit etmiş, siz depresyonda olmanıza rağmen. Asıl sorun eşiniz.
Anksiyete ile yaşamak çok zor gerçekten.Siz tam o dönemleri atlatıp iyileşemeden tekrar hamile kalmışsınız.Keşke eşiniz bu süreçte size destek olsaydı.Belki sonuç farklı olabilirdi.Bir an önce toparlanmaya bakın destek alın ki evladınıza yetebilesiniz.Kendinize fazla yüklenmeyin ruhsal sorunlar sağlıklı düşünmemizi engelliyebilir.Sonrasın da büyük pişmanlıklar yaşatabiliyor.Eşinizde daha fazla suç görüyorum çok bencilce davranmış.Tabi ki bir çok cesit korunma yöntemi var eşim prezervatif kullanabilirdi hatta daha doğuma 2 hafta vardı dedim tamam dedi dogum da lohusa depresyonu yaşadım kadın doğum hapı alcaktim ama o psikoloji ile unuturdm içmeyi çünkü kan ilacım vardı onu bile unutuyordum aklıma en kesin sprial geldi eşimle zaten kaç aydır birlikte olmadım kendimi biraz toplayip sprial taktircakrim bana baskı yaptı prezervatif de takmadi lbende yapmamam lazımdı ama sadece 2 kere birlikte oldum sırf beni üstü kapalı tehdit etti diye spirale gittim hamile olduğumu öğrendim şimdi ben aldırdım ama emin ol onun üzüntüsünü de çekiyorum ben çocukları çok seven biriyim ilk evladıma lohusa depresyonu yaşadım diye üzülürken ikinci evladımı ruh sağlığımı kaybetmemek için aldirmak zorunda kaldım hala haftaların sayıyorum eşim de günahı senin boynuna dedi onu bile bana yükledi hadi benim psikolojim bozuktu sen salakmısın be adam sen korun küçük de değil 35 yaşında bende ki hata düzelene kadar birlikte olmayacaktim birine bakarsa da dfol Git bak demem lazımdı bıktım bu kaygı bozukluğundan
Kesinlikle öyle en basiti sevdiğin bir şeyden vazgeçmek bebeğim gibi sonuçta oğlumdan bir farkı yoktu destek almak çok istiyorum ama ilaçlar uyku yaparsa bebegimle ilgilenemem yada derin uyku yaparsa diye korkuyorum tek düşüncem o yoksa çoktan baslamistim ilaca durumum biraz düzelsin psikoloğa gideceğim aslında randevu sırası düşse devletin psikologlari var ona gitsem o da olur .aslında kayinvalidemlerle oturuyorum ama ilaç kullansam uyku sersemlik falan yapsa çok soylenirler lohusa iken de çok soylendiler.Anksiyete ile yaşamak çok zor gerçekten.Siz tam o dönemleri atlatıp iyileşemeden tekrar hamile kalmışsınız.Keşke eşiniz bu süreçte size destek olsaydı.Belki sonuç farklı olabilirdi.Bir an önce toparlanmaya bakın destek alın ki evladınıza yetebilesiniz.Kendinize fazla yüklenmeyin ruhsal sorunlar sağlıklı düşünmemizi engelliyebilir.Sonrasın da büyük pişmanlıklar yaşatabiliyor.Eşinizde daha fazla suç görüyorum çok bencilce davranmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?