E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
valla canım cok pahalı urunler olunca denıyorum ben.ama rujlarda falan elime surup bakıyorum.birde fırcayla surdurmuyorum pudra allıgı falan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar siz testerlari kullaniyor musunuz, magazalardaki?
livim katılıyorum stila allık çok güzel ama benim tatilde makkaj çantamda kırılmış bi tarafı mafoldumben stilanın rujları tablet farı ve lip shine da çok güzelstila nın 2 li allıgı acayıp guzel uzun bir suru idare ediyor (kesinlikle tavisiye ederim ) quaint &coral
maybelline line definer hiç memnun kalmadım diyebilirim ne yazık kı hiç dayanıklı degil
dior show kullandıgım en kotu maskarayı asla tavisiye etmem ...maskara da favorim clinique high impact
Ben cok dikkat ediorum, asla lip gloss, ruj, pudra, eyeliner denemem, fondoteni ilk kismini pecete ile sildirip ikinci cikani once bilegime surerim, sonra aplikasyona izin veririm. haberiniz olsun, cok riskli! her turlu bulasabilen, sigildi, ucuktu, bakterili hastaligi kapabilirsiniz. birde tek kullanimlik rimel uclari ve sungerler var turkiyede kokos magazalrda sadece onlarla denetin maskara ve fondoteni.
aaa ben yurtdisinda asiorum ve mac'in hic bi urununu kullanmadim, ne oneriosunuz peki??