E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Arkadaşlarıma sorunca da hiç kokmuyor diolar:1no2:Ancak burunlarını bana yapıştırınca alabiliyolar kokuyu:)Sıktığım yerler de zaten atardamarların olduğu yer.6 7 fıs çok mu az?cimrilik mi yapıyorum yani?
Bu arada hepinize çok teşekkürler bu kadar cevap alacağımı düşünmüyodumyerimseniben
kesinlikle aynı fikirdeyim.lancome nin aynı parfümünden var.kesinlikle kokusu kalıcı değil.eşime aynı yerden emperio armaninin bi parfümünü aldım ki o daha da pahalıydı,hele o hiç kalıcı değil,1-2 dakkada uçuyo.bi de lacoste nin yeşil elma kokulu bi erkek parfümünü almıştım aynı yerden,sadece o kalıcı.bence de bu mağazada bişeyler var.Parfümü tekin acardan aldıysan kokmaması normal. Oranın parfümlerinde bişey var, onca para verip alıyosun parfüm kokmuyor.
kesinlikle aynı fikirdeyim.lancome nin aynı parfümünden var.kesinlikle kokusu kalıcı değil.eşime aynı yerden emperio armaninin bi parfümünü aldım ki o daha da pahalıydı,hele o hiç kalıcı değil,1-2 dakkada uçuyo.bi de lacoste nin yeşil elma kokulu bi erkek parfümünü almıştım aynı yerden,sadece o kalıcı.bence de bu mağazada bişeyler var.
canım zaten bundan sonra boynerden alıcam.free shop diye 10-20 lira aşağı alıyoruz ama var bişeyler.a.s.Kesin var kesin!!! burdan alışveriş yapıp parayı çöpe atmamak lazım.
canım zaten bundan sonra boynerden alıcam.free shop diye 10-20 lira aşağı alıyoruz ama var bişeyler.a.s.
canım ablam boynerden diorun parfümü almıştı.çok kalıcıydı.herhalde kalıcıdırBoyneri hiç denemedim, nasıl ki kalıcı mı acaba parfümleri.
canım parfüm kalıyodur ama sen kokuya alıştığın için sana kokmuyo gibi geliyordur
ama miracle den biraz daha hafif bi koku so magic
MIRACLE ALDIK BUGÜN PRATİK EV DİYE Bİ SİTEDEN. ORJİNAL OLMASI LAZIM KUTU AMBALAJLIYDI HATTA. FAKAT KOKU AYYNI BURBERRY TENDER TOUCH A BENZİYOR. BEN TENDER TOUCH I ALDIĞIMA PİŞMAN OLMUŞTUM ŞİŞESİ AĞZINA KADAR DOLU DOLABA ATTIM DURUYOR. BİLSEM ALMAZDIM. AMA BU DURUM PEK NORMAL DEĞİL SANKİ:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?