Lancome parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.geçen gün bi parfüm aldım lancome miracle so magic.buradaki yorumlara baktım parfüm hakkında herkes kalıcı diyo.bi kişi bile uçup gidiyo dememiş ama nedense ben sıktığımda hiç de öyle olmuyo:1no2: kokuyu ancak 10 dakika alabiliyorum benneyaptımki parfümü aldığım yer güvenilir yani sahte değil.o kadar para ziyan mı olcak şimdi??nolur yardım edin:sm_confused:

slm canım sen parfümün kokusuna 10 dakika içinde alıştığın için sana kalıcı gelmiyordur.hep aynı şeyi yapmazmıyız parfüm kokusuna alışıp kokmuyor diye tekrar sıkarız

slm canım bence sen parfümünün kokusuna 10 dakika içinde alışıyorsun o yüzden sana kokmuyor geliyor . hep aynı şeyi yapmazmıyız kokuya alışırız kokmuyor diye sıkardururuz.parfümünü omuzlarına sıkarsan önce daha iyi sonuç alabirirsin bi yerde okumuştum bende.

Atardamarlarımın olduğu yere sık, oraları kan akımı yoğun olduğunsan daha sıcak olur ve koku yayılır, örneğin boynundaki şah damarı, ve el bileklerindeki kalınca damarlar, birde diz arkasında var bu damarlardan...Bir dene istersen...

arkadaşlarında dediği gibi sen alıştığın için sana öyle geliyor
ben sabah sıkıyordum ve akşam 18:00 de işten çıkarken
hala kokumun harika olduğunu söylüyorlardı
ama fazla sıkma sadece o zaman beni çok bayıyordu

Burnumuz bir sure sonra kokuya alisiyor,o yuzden sana kokmuyormus gibi geliyordur,miracle harika bir kokudur ve kalicidirda...

Arkadaşlarıma sorunca da hiç kokmuyor diolar:1no2:Ancak burunlarını bana yapıştırınca alabiliyolar kokuyu:)Sıktığım yerler de zaten atardamarların olduğu yer.6 7 fıs çok mu az?cimrilik mi yapıyorum yani?
Bu arada hepinize çok teşekkürler bu kadar cevap alacağımı düşünmüyodumyerimseniben

Parfümü tekin acardan aldıysan kokmaması normal. Oranın parfümlerinde bişey var, onca para verip alıyosun parfüm kokmuyor.

canım tamam miracle çiçek kokusudur hafiftir ama acık parfüm bile alıp 6-7 fıs sıksaydın kokardı mutlaka sen parfümün orjinalliği ile ilgili bişidir muhtemelen

Merhaba canim,
Miracle de Lancôme, benim kullandigim parfum. yaklasik 4 senedir kullaniyorum onu ve çok seviyorum. çok hafif gerçekten ama senin koku almaman çok normal. fakat arkadaslarinin kokuyu almamasi çok tuhaf. cunku banada koku gelmez fakat sadece birinin yanindan geçtigim zaman bile "harika bir kokun var" diyorlar.
seçim olarak da çok mukemmel bir parfum seçmissin.
Lancôme dan en sevdigim Miracle ve Tresor. asla vazgeçemem, sende devam et

YKM den aldımordan alıp da parfümü sahte çıkan oldu mu hiç?
Bu arada kokuya bakmadan aldım ben:)açmadılar kutuyu.ötekiler çok sıradandı ve kız o kadar övdüki bu kokuyu dedim cennet gibi kokuyo heralde:):):)ama güsel kokuyo cidden şanslıymışım...kalıcılığı hariç

Parfümü tekin acardan aldıysan kokmaması normal. Oranın parfümlerinde bişey var, onca para verip alıyosun parfüm kokmuyor.
kesinlikle aynı fikirdeyim.lancome nin aynı parfümünden var.kesinlikle kokusu kalıcı değil.eşime aynı yerden emperio armaninin bi parfümünü aldım ki o daha da pahalıydı,hele o hiç kalıcı değil,1-2 dakkada uçuyo.bi de lacoste nin yeşil elma kokulu bi erkek parfümünü almıştım aynı yerden,sadece o kalıcı.bence de bu mağazada bişeyler var.

Kesin var kesin!!! burdan alışveriş yapıp parayı çöpe atmamak lazım.

Kesin var kesin!!! burdan alışveriş yapıp parayı çöpe atmamak lazım.
canım zaten bundan sonra boynerden alıcam.free shop diye 10-20 lira aşağı alıyoruz ama var bişeyler.a.s.

canım parfüm kalıyodur ama sen kokuya alıştığın için sana kokmuyo gibi geliyordur
ama miracle den biraz daha hafif bi koku so magic

canım parfüm kalıyodur ama sen kokuya alıştığın için sana kokmuyo gibi geliyordur
ama miracle den biraz daha hafif bi koku so magic

MIRACLE ALDIK BUGÜN PRATİK EV DİYE Bİ SİTEDEN. ORJİNAL OLMASI LAZIM KUTU AMBALAJLIYDI HATTA. FAKAT KOKU AYYNI BURBERRY TENDER TOUCH A BENZİYOR. BEN TENDER TOUCH I ALDIĞIMA PİŞMAN OLMUŞTUM ŞİŞESİ AĞZINA KADAR DOLU DOLABA ATTIM DURUYOR. BİLSEM ALMAZDIM. AMA BU DURUM PEK NORMAL DEĞİL SANKİ:1no2:

Ya kizlar siz hic nette rastlmadinizmi siselerin orjinallerini siparis verilen yerler var sisesinin aynisi yapiliyor sisenin cakmasi yani ve adamlar basiyor icine istedikleri kokuyu ayird etmek cok zor artik büyük magazalrada karisiyor bu siseler siz siz olun bildik yerden alin eger koku kalici degil yada kokusu tutmuyorsa götürün mecburlar degistirmeye artik bu isin sahtesi cok mükemmel yapiliyor lütfen büyük parfümerilerden alin paranizi cöpe atmayin en azindan sakatlik olursa degistirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…