7 diş toplamda 6000 TL yani
pembe estekik ve alt dişleri beyazlatma dahil
aslında parayı hiç önemsemedim ki evlenmek üzereyim cok da ihtiyacımız var.. ben gidince güvendim cok o yüzden gönül rahatlıgıyla teslim ettim kendimi.. benden sana tavsiye mutlaka git iki yere de ve konus. ne gibi cözüm önerileri veriyorlar, ne diyorlar mutlaka öğren. nasılsa ücret almıyorlar muayeneden. sonra otur ve düşün hangisine güvendin.. cok önemli bir konu o yüzden parayı ikinci planda tut derim ben.. geri dönüşü yok çünkü bu işin
evet haklısın çok saol, bir de son bişey sorayım, randevu almadan gitsem oluyor mu acaba illa almak gerekiyor mu
açıkçası çok yogunlar o yüzden almakta fayda var.. yani almadan gidersen cok beklemek zorunda kalabilrisin.. ama ara derim zaten seher hanım var randevulara bakan, tatlılıkta sınır tanımayan bir hatun. annemle kanka oldular resmen :) o bile rahatlatıyor seni..
ben bahcesehir tarafından gidip geldim walla..
kesinlikle üsenme, baska yerler varsa oralara da git.. cok hassas davran.
beni de bilgilendir sonrasında olur mu :)
şimdiden hayırlı olsun ve gecmiş olsuun
biz 80 metrekare evi 800 e yaptrdk işçilikte dahil
farkına şimdi vardım:... olsun buda aklınızda bulunsun )
Arkadaşlar bende Eylül ayında evlenicem Allah kısmet ederse... fakat büyük bir problemim var dişlerimön 4 dişim problemli aralıklı ve artık neredeyse saydam oldu gazlı içiçekler yüzünden diş telimi taktırsam ki 6 ayda düzelir mi ? düzelse bile uzun değiller uzun olmasını istiyorum... Bu yaprak diş uygulamasını yaptırsam mı yaptırmasam mı ???
Evleneceğine göre yaşın en az 20 vardır...Bu yaştan sonra 6 ayda telle birşey değişeceğini sanmam...Zirkonyum kaplama tavsiye edebilirim...
Evet 20 yaşındayım doğru bir tahmin oldu :) zirkonyum kaplamanın özelliği nedir ? fiyatta çok uçurum olur mu ?:18:
fiyat iyiymiş fakat en önemlisi doğal durması zaten ön 4 dişim ...ne bilim diş etlerimin diş ile tam temas etmesi çok önemli ... şişme,morarma yada tam oturmama riski olur mu? Ayrıca önerebileceğiniz bir dişçi varmı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?