• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lamine ve zirkonyum diş yaptıranlar

brcdiyebiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
115
57
13
33
Arkadaşlar merhaba eşim bana evlilik yıl dönümü hediyesi olarak diş yaptırmayı düşünüyor 196.000 TL tutuyor bütün dişlerimi yaptıracağız bu şekilde estetik yaptırıp memnun kalanlar var mı imex yaptıracağım ben çok heyecanlıyım ya bakalım nasıl olacak:))

Hayatımda bukadar kötü bı hediye görmedim diş den dolayı ağız kokusu falan mı var acaba adam bu kadar parayı Cat diye dişe veriyor nasıl tiksindiyse 🤐

Hayatımda bukadar kötü bı hediye görmedim diş den dolayı ağız kokusu falan mı var acaba adam bu kadar parayı Cat diye dişe veriyor nasıl tiksindiyse 🤐
yok bacım ağız kokusundan falan değil ben istemiştim 😃 bir tanesini yaptıracaktım kocam da dediki benim karıma helal olsun hepsini yapalım 🤷🏻‍♀️

Ne görgüsüzsünüz ya 😂 tamam hediye bu onda sorun yok fiyatını söylemek çok görgüsüzce değil mi? Ki günümüzde para pul olmuş öyle kimseye yüksek de gelmez bu mebla başka sekilde hava atmaya calısın

Kadın şurda heyecanını paylaşmış ne iğrenç bir yorum yuh yani içiniz ne pis arkadaş

Nerden biliyosun açıp icimemi baktın üyenin konuları ve anlatım şeklini bı gözden geçirin sonra bana saldırın
Arkadaşı da sizi de tanımıyorum yazdığınız yorum çok kırıcı. İçiniz pis mi temiz mi onu bilemem tabi açıp bakmadım ama yazdıklarınızdan çıkarımda bulundum.

Arkadaşlar merhaba eşim bana evlilik yıl dönümü hediyesi olarak diş yaptırmayı düşünüyor 196.000 TL tutuyor bütün dişlerimi yaptıracağız bu şekilde estetik yaptırıp memnun kalanlar var mı imex yaptıracağım ben çok heyecanlıyım ya bakalım nasıl olacak:))
Zirkonyum yaptırdım 28 diş. Şahane birşey. Piyasanın en iyi tedavisi ve ürünü. 255 bin lira ersoy hastanesi. Maltepe.

Back
X