• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lamine porselen kaplama Ankara diş hekimi önerisi

CeminZevcesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
69
15
8
32
Merhaba kızlar. Dişlerim dümdüz ancak üst yan dislerim biraz sivri bu yuzden ön ust dislerimi yaptirmak istiyorum. Ankara da bu islemi profesyonelce yapan dis hekimi önerilerinizi ve ortalama fiyat araligini bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden tesekkurler!

Konu biz buraya cevap yazdikca guncellenir insallah.
Annem tunalida dis caktirdi, cok guzel yakisti.
Eger daha uygun bir yer bulamazsam bende oraya gitmeyi dusunuyorum

Eminim bircok kisinin disleri kplama ancak ne yazik ki öneride bulunmuyorlar konuyu nasil guncelleyecegim biraz yeniyimde :)

diş hekimi tavsiyesinde bulunabilirim ama bence ufak tefek sıkıntılar için kaplama yaptırma yaptıranlar sonra çok uğraşıyo ondan dedim zorunlu olmadıkça bence dokunmamalısın ama benim doktorum iyidir. Betül Nefes çukurambarda istersen iletişim bilgilerini verebilirim

Umitkoy de Kerem Aras. Protez uzmanidir ve dis estetiği ile de ilgileniyor. Fiyatları Ucuz değil ama işi güzeldir. Benim proteze gidecek 2 dişimi farklı bir teknikle doldurdu. Gorusebilirsiniz.

Kesinlikle uzm. Dr. Sakine Çıkmaz... Ankara da Bestekarda isteyene acik adresini yazabilirim. Okadar dis hekimine gittim boylesini görmedim. Zaten kendisi de protez uzmanı harika bir insan isini mukemmel yapiyor!! Kesinlikle baska yere gitmenize gerek yok

Merhaba kızlar. Dişlerim dümdüz ancak üst yan dislerim biraz sivri bu yuzden ön ust dislerimi yaptirmak istiyorum. Ankara da bu islemi profesyonelce yapan dis hekimi önerilerinizi ve ortalama fiyat araligini bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden tesekkurler!
Sakın kaplama veya lamine düşünme..dişlerin düzgünmüş zaten bondingle(kompozit dolgu)dişe zarar vermeden dişler şekilleniyor..yamuk dişlerde bile uygulanabiliyor..fotoğraf paylaşabilirim ve hekim tavsiye edebilirim dilersen:)))

Sakın kaplama veya lamine düşünme..dişlerin düzgünmüş zaten bondingle(kompozit dolgu)dişe zarar vermeden dişler şekilleniyor..yamuk dişlerde bile uygulanabiliyor..fotoğraf paylaşabilirim ve hekim tavsiye edebilirim dilersen:)))
Merhabalarrrr :)) Ankarada sakine cikmaz a gittim ve o da ayni seyi soyledi.. 3 beyazlatma seansi sonrası kompozit uygulamasi yapacak hatta yarına randevum var merak ediyorum nasil olacak diye :)) buarada senin dislerini de gormeyi cok isterim hatta oncesi sonrasi varsa :)) buarada tesekkur ederimmm

image.jpeg
Merhabalarrrr :)) Ankarada sakine cikmaz a gittim ve o da ayni seyi soyledi.. 3 beyazlatma seansi sonrası kompozit uygulamasi yapacak hatta yarına randevum var merak ediyorum nasil olacak diye :)) buarada senin dislerini de gormeyi cok isterim hatta oncesi sonrasi varsa :)) buarada tesekkur ederimmm
Öncesi yok ama sonrasını paylaşıym..bütün hekimler ortodonti olmalı dedi..hiiç uğraşamam telle falan..geri dönüş oldu çocukken tel takmıştım..ewet 2 seans bleacing(beyazlatma)sonra dişleri herkes lamina sanıyo..

Eki Görüntüle 1811766
Öncesi yok ama sonrasını paylaşıym..bütün hekimler ortodonti olmalı dedi..hiiç uğraşamam telle falan..geri dönüş oldu çocukken tel takmıştım..ewet 2 seans bleacing(beyazlatma)sonra dişleri herkes lamina sanıyo..
Eğri ve aralar kötü açıktı..ön iki diş kelebek tipi eğri..gülemiyodum..şimdi inanamıyorum...

Gercekten cok basarili olmus umarim benimde yarın boyle olur benim 4 disime uygulucak sizin kac disinize uygulandi?

Özelden yazdım..msjlarınıza bakın:))
Zaten dişlerinize bleacing yapılınca 3-4 bekliceksiniz,sonra bleacing ve yine 3-5 gün bekleme,sonra bonding yapılacak..beyazlatma yapılınca 3-5 gün beklenir çünkü etkili madde diş rengini açmaya devam eder..sonra ince bir bonding yapılabilir böylece..bu arada bonding malzeme kalitesi çok önemli çünkü porselen-kompozit karıştırılarak hazırlanıyor..

Merhaba,
Diş beyazlatma ve lamine için Batıkentte Ediz Cem Türk tavsiye ederim. İşinde oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim.

Ankarada Ahmet Ersan Ersoy hocayi tavsiye ederim. Bende cesaret edemeyip aylarca arastirip karar verememistim. Sonra bir arkadaşımın seramik lamina dişlerini çok beğenip hemen randevu istedim kendisinden. Çok korkuyordum ama oldukça hızlı ve agrsz işlem yapıyor. Personelleri çok ilgili, klinik de oldukça temiz ve hijyenik. Üstelik prof olmasina ragmen fiyatlari uygun. Herkes kendi dişlerim zannediyor, bende sürekli gülümsüyorum:)

Ankarada Ahmet Ersan Ersoy hocayi tavsiye ederim. Bende cesaret edemeyip aylarca arastirip karar verememistim. Sonra bir arkadaşımın seramik lamina dişlerini çok beğenip hemen randevu istedim kendisinden. Çok korkuyordum ama oldukça hızlı ve agrsz işlem yapıyor. Personelleri çok ilgili, klinik de oldukça temiz ve hijyenik. Üstelik prof olmasina ragmen fiyatlari uygun. Herkes kendi dişlerim zannediyor, bende sürekli gülümsüyorum:)

Merhaba,

Bana özelden ortalama bir maliyet yazar mısınız çok rica etsem?

Back