• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lamine diş

Lamine diş önerir misiniz

• Evet

OY: 1 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Krchazal35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
4
2
1
29
arkadaşlar ben lamine diş yaptırmak istiyorum sadece bir kaç dişimi yaptırsam acaba diğerlerinden renk olarak çok mı sırıtır ve fiyat farkı olsada sizden yardım almak istiyorum aşağı yukarı ne kadar oluyor

Ben de araştırıyorum bazı doktorlar adet fiyatına 1500 lira dediler dişlerini azda olsa yontuyorlar orjinal dişe geri dönemezsin artık ama güzel mi iyi doktorların elinden mükemmel işler çıkıyor
Ama bir iki dişe yaptırmak görünüşünü çok değiştirmez çarpıklık yoksa bi kaç diş yaptırıp diğerlerini beyazlatabilirsin

arkadaşlar ben lamine diş yaptırmak istiyorum sadece bir kaç dişimi yaptırsam acaba diğerlerinden renk olarak çok mı sırıtır ve fiyat farkı olsada sizden yardım almak istiyorum aşağı yukarı ne kadar oluyor
canım renk olarak hiç sırıtmıyor. kendi dişlerin aşırı sarı değilse tabii. öyle bile olsa beyazlatırsın olur biter:KK39: ben öndeki 4 dişime yaptırdım.

Renk olarak zaten kendi dişine uygun şekilde yapacaklar ama fiyat konusunu bilemiyorum.

Ben de araştırıyorum bazı doktorlar adet fiyatına 1500 lira dediler dişlerini azda olsa yontuyorlar orjinal dişe geri dönemezsin artık ama güzel mi iyi doktorların elinden mükemmel işler çıkıyor
Ama bir iki dişe yaptırmak görünüşünü çok değiştirmez çarpıklık yoksa bi kaç diş yaptırıp diğerlerini beyazlatabilirsin
Sigorta bi kısmını karşılıyor mu

canım maalesef hatırlamıyorum. ama 4 dişim 4 bini geçmemiştir. 4 sene olmuştur ben yaptıralı bir de.

Back