• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laminate veneer yaptıracağım.

eerenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
3
0
36
İzmir
selam herkese,

dişlerime laminate veneer yaptıracağım :52: ama güvenebileceğim bir diş hekimi tanımıyorum ve sonuçta pahalı birşey en iyisi olsun istiyorum.
bana önerebileceğiniz bir estetik diş hekimi varmı.
önceliğim izmir ama istanbuluda düşünebilirim.
birde doğal duracağından emin olamıyorum burada yaptıran arkadaşlar var sanırım.memnunmusunuz? dışarıdan bakıldığında belli oluyormu?
şimdiden teşekkür ederim.iyi akşamlar. :)

antibiyotik kullanımından dolayı renklenme var dişlerimde.beyazlatma denedim ama işe yaramadı.üstelik ön dişimin birinde kanal tedavisi var oda mor bir renk oluşturdu.
forumda bu konu çok konuşulmuş okudum ancak izmirde bir yer göremedim.

Ayrıca Acıbadem Hastanelerinin tümünde yapılıyor.Kocaeli'deki bana 650 demişti.En son 600 e düşüyorlar tanesini.

ben kullanıyorum 6 yıldır çok memnun değilim tek memnun olduğum nokta doğal durması kaç kez bişi ısırırken fırtıo ağzından rezil bişi:27:

güncel fiyat bilgisi görememiştim.nişantaşında 750-900 iki çeşit fiyat verdiler.4 tane yapılacak.bu pahalı mı? dişlerim biraz problemli olduğu için iyi bir uzmana gitmek istedim.ama bana istanbulda başka biryer tavsiye edebilcek olan varsa çok iyi olur

Valla bu lamina öyle bişi ki,tutup koparmaya çalışsan çıkaramazsın yani nası fırlıyo ben de anlamadım.
Benim ilk yapılan laminalar dişlerimi beyazlatacağım için sarımsı kalmışlardı,ki dişlerim A1 rengindeydi.
Doktor sökmedi,keserek çıkarabildi anca.Şimdi B1 ve A1 arası bir ton yapıldı.Çok doğal oldu.Zaten ön iki diş biraz daha açık renk oluyor.
Ben iki dişime yaptırdım.Hele de iki dişte rengi yakalamak çok çok zor.Genelde 4 ya da 6 yaparlar.
Ama bazı doktorlar laminaların bitiş kısımlarını geriye çok döndürmeden yapıyorlarmış.O yüzden tık diye kalıp halinde çıkabilir.
Aynı takma tırmağın çıkması gibi.

Back