Teşekkür ederim, benim konuşmamda hiç sorun yok, derdim dişler ağzımda büyük bana göre değil gibi, kendimi dişlek gibi hissediyorum ve ağzımdan nefes almakta sıkıntı yaşıyorum bu nedenle henüz mutlu değilim, tekrar gidip doktorla konuşacağım.alışırsınn en fazla 3 gün hatta ilk 1 hafta çtks ş gibi harfleri tam söyleyemeyebilirsin bile.. sonra alışıyor insan :) hayırlı olsun güle güle kullanın
Merhaba bende ust 6 disime lamine kaplama yaptiriyorum.Dun ilk prova icin gittim disler fazla buyuk geldigi icin tekrardan dis sekilleri belirlendi.sonuc nasil olacak cok merak ediyorum.Umarim hepimiz istedigimiz goruntuye ulasiriz.
Benim dişlerimide başta büyük yaptılar konuşurken yoruluyordum ve nefes alamıyordum,sonra teknisyen gelip ağzımdaylen dişleri kısalttı,şimdi memnunum seninki de güzel olacaktır.Merhaba bende ust 6 disime lamine kaplama yaptiriyorum.Dun ilk prova icin gittim disler fazla buyuk geldigi icin tekrardan dis sekilleri belirlendi.sonuc nasil olacak cok merak ediyorum.Umarim hepimiz istedigimiz goruntuye ulasiriz.
anladim antalyada mi yaptirdiniz??O fiyat bulman çok zor diye düşünüyorum ben tanesini 500 tl'ye yaptırdım ona bile ucuz diyorlar.
İstanbul,şişli de yaptırdım.A
anladim antalyada mi yaptirdiniz??
Benim dişlerimide başta büyük yaptılar konuşurken yoruluyordum ve nefes alamıyordum,sonra teknisyen gelip ağzımdaylen dişleri kısalttı,şimdi memnunum seninki de güzel olacaktır.
merhabalar, bende düşünüyorum acaba ortalama diş başı fiyat ne kadar oluyor bilgi verebilir misin?İstanbul,şişli de yaptırdım.
Tesekkurler insallah dedigin gibi olur canemin , birde sende ust alti disini kaplama yaptirmissin.peki renk tonu olarak kendi dişlerinin rengini mi sectin yoksa daha acik tonlari mi tercih ettin .ben birkac ton daha acik olsun istedim ama alt dislerle belirgin bir farklilik oluyor mu onu merak ettim
Diş başı her 750 isteyen var 500 isteyen var,benim görüştüklerim öyle idi,ayrıca muayne etmeden fiyat vereceklerini sanmammerhabalar, bende düşünüyorum acaba ortalama diş başı fiyat ne kadar oluyor bilgi verebilir misin?
Cevap için teşekkürlerDiş başı her 750 isteyen var 500 isteyen var,benim görüştüklerim öyle idi,ayrıca muayne etmeden fiyat vereceklerini sanmam
peki,cok tesekkur ederim.Merhaba,melayyy diş rengini doktor belirledi bana sormadı bile,kendi dişimle aynı renk bu nedenle orijinal duruyor,lamineler alt dişlerinin yansıması sonucu rengi biraz daha dönecektir demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?