laminantlarım su aldı

Dengiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
75
0
86
Ankara
laminantlarımın bir bölümü su aldı. sorduğum laminantçılar hepsi değişecek dediler piyasada bunun için bi ürün varmı yada evde yapabileceğim neler olabilir yardımcı olabilirmisiniz her bastığımda çatır çutur ses geliyor

laminantlarımın bir bölümü su aldı. sorduğum laminantçılar hepsi değişecek dediler piyasada bunun için bi ürün varmı yada evde yapabileceğim neler olabilir yardımcı olabilirmisiniz her bastığımda çatır çutur ses geliyor

geçmiş olsun. laminatlarda ne kada bi kabarma oldu. benimde mutfaktaki sıcak su borusu patlayında salonumun tamamı ve koridorumun yarısına kadar su basmıştı evimi hemse sıcak su :60: ertesi gün hemen kabarmalar oldu ama tamamen havalanmadı birleşme yerlerinden kabarma oldu. değiştirmedim dayımında baya su almış geçen senelerde laminatları hatta laminat öyle bir kabarmışki bir yerde vitrini kaldırıp duvara dayamış. resmen dalga dalga olmuştu der dayım fakat yavaş yavaş iniyoruş 1 sene sonra tamaen indi dedi. ki gerçekten de evin o kadar sık gitmeme rağmen laminatlarının bir zamanlar kabardığını anlamadım :D geçen görümcem geldi benim evide su basalı 4 ay oldu görümcem dediki lamanatların baya inmiş belli olmuyor bazı yerlerde ışık vurduğunda kabarıklığı belli oluyor ...

o yüzden diyeceğim şuki görüntü çok kötü değil kullanılabilirse bence 1 sene kadar beklet, duruma göre değiştir

geçmiş olsun üzülmeyin.benimde evime su basmştı [su kesintisi varken musluğu açık unutup dışarı çıkmıştım eve glince şok geçirdim ]parkeleri döşeyeli 1 sene olmuştu hemde en pahalısından yaptırmıştık önceleri su biriken yerlerde şişme oldu .. parkelere basınca ses çıkartıyordu .1-2 sene sonra ses gitti , kabaran yerler indi. ama parkelerin arası açıldı yerlerin durumu bu.....

Back
X