Laminant Parkelerinizi Nasıl Siliyorsunuz ????

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
42
Ben viledayla ( kovalı, sopalı ) siliyorum. Ama ne kadar sıkarsam sıkayım viledanın uç bezi ıslak kalıyor.
Sizce bu zararlı mı? Sizler nasıl siliyorsunuz.
Herkes kabarır elinle sil. Nemli bezle diyor. 5 yıldır bir kabarma falan olmadı

vileda asla içime sinmiyor temizlediğine inanmıyorum
yerleri ilk önce elimle siliyorum her sildiğimi banyoda arıtıyorum çeşmenin altında sıcak suyla kovadada içime sinmiyor o işlem bittikten sonra kovanın içine pronto ve bol çamaşır suyu o şekilde siliyorum

sürekli viledayla silerim hiç kabarma olmadı. özellikle birkaç defa silerim ben. elimle uğraşamam valla hergün hergün. yalnız vileda ucunu fazla deforme olmadan değiştirmeye çalışıırm. birde ben ev için farklı kapı önü balkon ve banyo için farklı kullanırım ona çok dikkat ederim. yere bişey dökülmüşse onu mutlaka bir bezle temizler öyle viledayı kullanırım.

ama vileda yerdeki kılı, tüyü iyi almıyor. ordan oraya savuruyor

mop diye bir şey varmış kullanan var mı?

ben smart/perlanın mopunu kullanıyorum.çok memnunum sadece su ile deterjan kullanmadan her gün yerleri mopla siliyorum. saç kıl kırıntı ne varsa alıyor. cırt cırtlı çıkarıp sonra akan suyun altında beyaz sabunla yıkayıp tekrar siliyorum hem evim mis gibi beyaz sabun kokuyor hem de deterjandan tasarruf ediyorum. 360 derece dönüyor her şeyin altına giriyor.haftada bir de büyük temizlikte yerleri elle deterjanla silerim

Son düzenleme:
ben elle siliyorum vileda mop ne ararsan var evde ama elle silince içim daha rahat ediyo fayansları domestos ile parkeleri nazar sıvı arap sabunu ile siliyorum arap sabunu laminat parkeyi çok güzel parlatıyo leke bırakmıyo

benim laminantlarım akcaağaç ve 3 boyutlu çok pişmanım böyle yaptırdığıma çünkü çok zor temizleniyor.Bazı yerler leke oluyor ve çıkmıyor siz neyle temizliyorsunuz?

bende elimle siliyorum..vileda mop ne aranırsa var evde ama onların temizliği içime sinmiyo muftak banyo koridor fayansları domestos ve marc kokuluyla siliyorum
diğer yerleri az bişey bulaşık deterjanı sıkarım suya birde kokuludan tamamdır.
ama her odaya farklı su yaparım zaten gün aşırı sildiğim için suyum pis olmaz :97:

size önerim mutlaka arap sabunu ıle sılın en az ıkı katı uzuyor tozlanma suresı toz tutmuyor.ben arapsabunu kokması ıcın yer sıl bıraz camasır suyu ve azda sırke eklıyorum bu sekılde cok uzun suruyor tozlanması ve pırıl pırıl parlıyor yerler

Ben silsew diye bir ürünün mopsetini aldım. Çok memnunum. Kıl, toz vs hiç bişey bırakmıyor ayrıca koltuk yatak gibi yerlerede girmesi için özel yapılmış sapı var. Çok kullanışlı. Tavsiye ederim. ayrıca arap sabunu ile de parkeler ışıl ışıl parlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…