• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laminant parke

canım ben evimi döşetmek istiyorum aşağı yukarı döşenecek yer 50 metrekare altına yarım cm strafor olucak çizilmeyen iyi kalitede bi şey istiyoruz bi fikir verir misin

arkadaşım vario marka olarakta fiyat olarakta gerçekten ideal ama bütçemde problem yok tam yalıtımlı ve uzun ömürlük olsun dersen barlınek bunda kalınlık 15 mm çünki normal parkelerde kalınlık 8mm oluyo

arkadaşım vario marka olarakta fiyat olarakta gerçekten ideal ama bütçemde problem yok tam yalıtımlı ve uzun ömürlük olsun dersen barlınek bunda kalınlık 15 mm çünki normal parkelerde kalınlık 8mm oluyo

canım uzun ömürlük bişey olsun istiyorum ben parke kalınlığını değil de strafor kalınlığını söylemiştim .

yalıtım konusunda şunu söylemeliyimki 0,5 cm gibi kalınlıkta bir izolasyon yeterli değil tam izolasyon açısından biraz etkili olur tabi ama istediğiniz boyutta olmaz

parke deilde pvc mi oluo serfloormu oluo neoluo onlardan döşetmek istıorum ben onlar hakkında bilgi verirmisin cnm.. mutfağımla kuçuk holüme..fiyatlar nasıl ..taksit imaknı varmı ben bursadayım bu arada..

pekii halı üzerine parke döşenebiliyormu acaba bende bunu merak ediyorum ,ne gibi artı ları yada eksi leri oluyor? parke olarakta 3 boyutlu akçaağaç seçmiştik kullanım açısından nasıl durur , bilgi verirsen çok memnun olucam tşklr şimdiden...

parke deilde pvc mi oluo serfloormu oluo neoluo onlardan döşetmek istıorum ben onlar hakkında bilgi verirmisin cnm.. mutfağımla kuçuk holüme..fiyatlar nasıl ..taksit imaknı varmı ben bursadayım bu arada..

arkadaşım sen mineflodan bahsediyorsun anladığım kadarıyla benimde çok hoşuma gidiyor ama nemli memleketlerde alttan terleme yapıyor yazın, avantajı da var tabi ısı kaybını engelliyor ve fayans üzerine döşenince kayma olayı ortadan kalkıyo, metre karesi 7 ytl den başlıyor eşim onu döşeyemez dediğim gibi parke ustası eğer mineflo alırsan satın aldığın yerden usta gönderirler zaten

pekii halı üzerine parke döşenebiliyormu acaba bende bunu merak ediyorum ,ne gibi artı ları yada eksi leri oluyor? parke olarakta 3 boyutlu akçaağaç seçmiştik kullanım açısından nasıl durur , bilgi verirsen çok memnun olucam tşklr şimdiden...

en güzel parkeyi seçmişsin benim favorim kullanımda diğerlerinden farkı yok çok fazla nemli bezle silmemek gerek, halı üzerine döşemeye gelince altta kalan halı zamanla koku yapar onun yerine kullanacağın straforun koku ve küf önleyici özelliği var

ısı kaybı hiç olmaz olurmu 1cm ile olur ama eskisine nazaran az olur 10 cm dahi olsa illaki kayıp vardır ama görünmeyecek kadar az

Back
X