lake mobilya kullanıcılarına bir soru

hacopoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
708
7
118
38
İstanbul
arkadaşlar 3,5 yıllık evliyim salon masam siyahtı üzeri kabarınca beyaz lake masa , servis sehpası ve orta sehpa aldım. ama birleştirme yerlerinde açılma oldu. firmaya götürdüm yaptılar. ama tekrar oldu sinir oldum iyice. sonuçta mevcut mobilyamı değiştirdim. merakım beyaz lake olduğu için mi böyle oluyor sonuçta bi çoğumuz lake kullanıyoruz artık

Ben de lake mobilya alıcam inşallah. Neden öyle oldu acaba :44:

tüm mobilyalarım lake çizilme konusunda mikrofiber kullanınca bişi olmauyor. mutfağa tavsiye etmiyorum alt kırmızı üst beyz benim e haliyle mutfak yemek bulaşık yağ pislik sade bezle olmayınca süngerledim kırmızı bölüm çok iğrenç oldu beyz da çizkler daha az görüldü. ama salon mobilyalrım beni mahvetti. üstne koyduğum boncuklu örtüler bile iz yaptı. gazete unuttuk tüm yazılar mobilyaya geçti cifle süngeledim bikısmı kaldı. eğer lake alıcaksanınz üstne şeffaf naylon kestirn koyun. ve iyisini alın her parlak mobilya lake değil

evet lake mobilya çok çiziliyor,ama dikkatli kullanılır ve temizliği özenli yapılırsa sorun olmuyor

tüm mobilyalarım lake çizilme konusunda mikrofiber kullanınca bişi olmauyor. mutfağa tavsiye etmiyorum alt kırmızı üst beyz benim e haliyle mutfak yemek bulaşık yağ pislik sade bezle olmayınca süngerledim kırmızı bölüm çok iğrenç oldu beyz da çizkler daha az görüldü. ama salon mobilyalrım beni mahvetti. üstne koyduğum boncuklu örtüler bile iz yaptı. gazete unuttuk tüm yazılar mobilyaya geçti cifle süngeledim bikısmı kaldı. eğer lake alıcaksanınz üstne şeffaf naylon kestirn koyun. ve iyisini alın her parlak mobilya lake değil

evet dikkat edince daha az çiziliyor. ama sonuçta üzerinde yemek yiyip servis yapıyoruz ne kadar dikkatli olunsa da yıpranıyor.her güzelliğin bi zorluğu var

Back
X