- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
google a 'what is lahmacun' yazdım, bir sürü site çıktı bunlardan da faydalanabilirsin. ayrıca lahmacun götürme fikri fena değil
aksam aksam canim cekdi ya.. nerden acdin bu lahmacunu...
ben daha turkcede nasil yapildigini bilmiyorum birde ingilizcesi kalditarifi internetde var ingilizce... bence bir cok bilgide vardir
dur bakalim kucuk bir arasdirma yapalim...:)
kızlarr.. benım cumaya kadar lahmacunu ınglızceden tanıtmam gerek, bır sunum hazırlamam gerek.. ama benımm hıc bır fıkrım yokk..
bırde heycanın verdıgı tedırgınlık, ınglızceme olan güvensızlıgmmm.. :18: :18:
bana yardım edebılır mısın..??? ve en cokta ınglızcesı güclü olanların yardımını beklıyorum..neler anlatabılrım, neler dıyebılrm ve nasıl dıcemm :S
tskler sımdıdenn..
Lahmacun - Wikipedia, the free encyclopedia
bu tarfi: Lahmacun Recipe
cogu ingilizler/ yada baska ulkedeki insanlar lahmacun terimini pek tanimazlar onun yerine turk pizza'si derler.lahmacun diyen bir yabancida 100% de 100% turklerin arasinda olan biridir.. yada turk bir arkadasi olmalidir.. genelikle lahmacun yerler cunku seceneklerin arasinda en ucuz olan lahmacundur:))
bagzilari lahmacunun icine salata, mayonez dokerekde yer.
lahmacun ve bır cok ülkenın yıyeceklerı sunulacak saten mısafırlere..herkes kendı ülkesindeki yıyeceklerı tanıtacak ..
misafirleri sunum sonunda mahallede ki altın günlerinden birine götür hem bol çeşit görmüş olurlar.hemde torpil yerine bile geçerheyttheyttt
tatlimm geyigi geyık topıgınde yaparizz, simdi hıc sırası degıl
fikirleri ve yönlendirmeleri çok güzel yapmış arkadaşlar e daha geriye ne kaldı ki? bitsin stresin bence
sen ne kadar hazır cevapsın burda oyalanacağına başka yerde çözüm ara o zaman son ana kadar aklın nerdeydi milleti tersliyosun
bugün ögrendimm..!! ben okulumu coktan bıtırdımm..baskası ıcın ben yapıcamm anladın mı bılıp bılmeden atlama..kımseyı terslemıyorum ama nedense bazıları terslemeye cok meraklı..
müneccim ya burdakiler sen söylemeden anlıyorlar amacım seni terslemek değil meraklıda değilim ama telaşını endişeni giderirsen kendine faydan olur şuda bir gerçekki tecrübem olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım
yaa hakıkatten gece gece lahmacunla ılgılı konu mu acılırmıs canım ,benım de canım cok cektı yaa offYurtdisindayim ve lahmacun yok! O kadar canimi cekti ki simdi biryerim sisecek valla. Kivraniyorum cok caresizim internetten baksam yapabilir miyim acaba LAHMACUN?
yaa hakıkatten gece gece lahmacunla ılgılı konu mu acılırmıs canım ,benım de canım cok cektı yaa off
bENIM satin alabilecegim bir yerde yok. Cok canim cekti ya aglamak istiyorum offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?