• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahmacun hakkında İngilizce sunum hazırlamam gerek

google a 'what is lahmacun' yazdım, bir sürü site çıktı bunlardan da faydalanabilirsin. ayrıca lahmacun götürme fikri fena değil:34:

google a 'what is lahmacun' yazdım, bir sürü site çıktı bunlardan da faydalanabilirsin. ayrıca lahmacun götürme fikri fena değil:34:

cikiyor cıkmasına ama benım en ufak bır fıkrım yok nerden baslıcam neyı nasıl yapıcamm .. sabaha kadar oturup sımdı sunumu hazırlıcam powerpoint yapıcamm ve yarın ezberleyıp cumaya kadar hazır olmalıym :18:

aksam aksam canim cekdi ya.. nerden acdin bu lahmacunu...
ben daha turkcede nasil yapildigini bilmiyorum birde ingilizcesi kaldi:D tarifi internetde var ingilizce... bence bir cok bilgide vardir
dur bakalim kucuk bir arasdirma yapalim...:)

Lahmacun - Wikipedia, the free encyclopedia

bu tarfi: Lahmacun Recipe

cogu ingilizler/ yada baska ulkedeki insanlar lahmacun terimini pek tanimazlar onun yerine turk pizza'si derler.lahmacun diyen bir yabancida 100% de 100% turklerin arasinda olan biridir.. yada turk bir arkadasi olmalidir.. genelikle lahmacun yerler cunku seceneklerin arasinda en ucuz olan lahmacundur :D:))
bagzilari lahmacunun icine salata, mayonez dokerekde yer.

Ay konuya şöyle gir bir anne adayı hamile biri aş erdiğinde nelere olabilir diye sınıftan konu başlıklarını topla daha sonra lahmacuna yönlendir. VE sonunda lahmacun budur de :)

kızlarr.. benım cumaya kadar lahmacunu ınglızceden tanıtmam gerek, bır sunum hazırlamam gerek.. ama benımm hıc bır fıkrım yokk..

bırde heycanın verdıgı tedırgınlık, ınglızceme olan güvensızlıgmmm.. :18: :18:

bana yardım edebılır mısın..??? ve en cokta ınglızcesı güclü olanların yardımını beklıyorum..neler anlatabılrım, neler dıyebılrm ve nasıl dıcemm :S

tskler sımdıdenn.. :17:

Allah seni ne etmesin:60: lahmacun tarifi neynn sandıydım:27:

Lahmacun - Wikipedia, the free encyclopedia

bu tarfi: Lahmacun Recipe

cogu ingilizler/ yada baska ulkedeki insanlar lahmacun terimini pek tanimazlar onun yerine turk pizza'si derler.lahmacun diyen bir yabancida 100% de 100% turklerin arasinda olan biridir.. yada turk bir arkadasi olmalidir.. genelikle lahmacun yerler cunku seceneklerin arasinda en ucuz olan lahmacundur :D:))
bagzilari lahmacunun icine salata, mayonez dokerekde yer.

cokcokcokcokkk tskler...!! :54:

lahmacun ve bır cok ülkenın yıyeceklerı sunulacak saten mısafırlere.. ;) herkes kendı ülkesindeki yıyeceklerı tanıtacak ..

misafirleri sunum sonunda mahallede ki altın günlerinden birine götür hem bol çeşit görmüş olurlar.hemde torpil yerine bile geçer:23::23::23: heyttheyttt

Son düzenleyen: Moderatör:
sen ne kadar hazır cevapsın burda oyalanacağına başka yerde çözüm ara o zaman son ana kadar aklın nerdeydi milleti tersliyosun

bugün ögrendimm..!! ben okulumu coktan bıtırdımm..baskası ıcın ben yapıcamm anladın mı bılıp bılmeden atlama..kımseyı terslemıyorum ama nedense bazıları terslemeye cok meraklı.. :19:

bugün ögrendimm..!! ben okulumu coktan bıtırdımm..baskası ıcın ben yapıcamm anladın mı bılıp bılmeden atlama..kımseyı terslemıyorum ama nedense bazıları terslemeye cok meraklı.. :19:

müneccim ya burdakiler sen söylemeden anlıyorlar amacım seni terslemek değil meraklıda değilim ama telaşını endişeni giderirsen kendine faydan olur şuda bir gerçekki tecrübem olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım

Yurtdisindayim ve lahmacun yok! O kadar canimi cekti ki simdi biryerim sisecek valla. Kivraniyorum cok caresizim internetten baksam yapabilir miyim acaba LAHMACUN?

Yurtdisindayim ve lahmacun yok! O kadar canimi cekti ki simdi biryerim sisecek valla. Kivraniyorum cok caresizim internetten baksam yapabilir miyim acaba LAHMACUN?
yaa hakıkatten gece gece lahmacunla ılgılı konu mu acılırmıs canım ,benım de canım cok cektı yaa off

pazar günü lahmacun yüzünden zehirleniyodum az daha... sunumuna yaz da kıymayı bozuk koymasınlar :)

Back