- 1 Nisan 2023
- 17
- 2
- 22
-
- Konu Sahibi anonimsorucu
Merhaba ben 8 katlı bir binada oturuyorum apartmanda lahım faresi görülmüş evde fare dışkısı görüp görmediğime emin değilim ama geceleri uyuyamiyorum suanda da saat 2:30 gözümü kapadığım an üstümde gibi hissediyorum akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim evde köpek var ama pomerian pek bir avcılık özelliği yok 3.kattayim giderden gelir mi acaba kulak yiyor diyorlar ondan çok korkuyorum gelse ısırır mı acaba birkaç gece uyuyamicam sanirim çok kötüyüm yardım edin napim acil
gece gece biraz da olsa icimi rahatlattiniz tesekkurler onlari da kemiriyorlarmış ama buraya çıkmazlar insallahLağam fareleri böyle genellikle giriş kat, bodrum kat gibi girişe yakın yerlerde çıkıyor, öyle fındık faresi gibi küçük değiller, kocaman bir şeyler, tuvalet giderinin banyo giderlerinin üstüne içi su dolu kova, tencere gibi ağır şeyler koy. Bir şey olmaz.
gece gece biraz da olsa icimi rahatlattiniz tesekkurler onlari da kemiriyorlarmış ama buraya çıkmazlar insallah
maalesef bu fareler geceleri yemek avına çıkıyormuş ondan evlere giriyolarmış tuvaleti kapadim ama camasir makinesinin borusundan giren var valla bana bir süre uyku yok gibi gözüküyor gerci uyumuylrum ama gormem mi daha iyi gormemem mi bilemedim bayilirim valla oraciktaSiz kapınızı açık bırakmadığınız sürece neden içeri girsin fare? İçiniz rahat olsun sadece evin kapısını açık kapatırken bakarsınız dikkatlice zaten küçük bir şey değil ki o lanet şeyler.. Hayır köydeki gibi fındık faresi olsa neyse fark etmezsiniz ama bu kocaman bir şey.Kendinize takinti yapmışsınız.Tiksindiğiniz için.Arkadasin dediği içiniz yine rahat olmazsa giderleri üstünü kapatın ağır bir şeyler koyun.Alaturka tuvalet varsa o içine kapak takılıyor ondan yoksa satiliyor nalbur gibi yerlerde alabilirsiniz.
Emin olun tüm insanlar tiksinir fareden ama siz bu durumu takinti haline getirmişsiniz.Bence rahat olun.Siz önleminizi alın yeter.Hicbir şey olmaz.İciniz rahat olsun.Hwrseyi taka taka ben de sağlığımdan oldum bari siz eziyet etmeyin kendinize sonra benim gibi pismN olursunuz.maalesef bu fareler geceleri yemek avına çıkıyormuş ondan evlere giriyolarmış tuvaleti kapadim ama camasir makinesinin borusundan giren var valla bana bir süre uyku yok gibi gözüküyor gerci uyumuylrum ama gormem mi daha iyi gormemem mi bilemedim bayilirim valla oracikta